Subsidie voor zonnestroom voorlopig in stand door eerste kamer

Subsidie voor zonnestroom voorlopig in stand door eerste kamer

Salderingsregeling nog niet van tafel

Het recente besluit van de Eerste Kamer om de salderingsregeling voor zonnepanelen in stand te houden, markeert een belangrijk moment voor iedereen die duurzaamheid belangrijk vindt. Deze regeling, die eigenaren van zonnepanelen toestaat de teruggeleverde stroom te verrekenen met hun verbruik, blijft voorlopig bestaan. Dit is vooral goed nieuws gezien de eerdere plannen om de regeling af te bouwen vanaf 2025.

Man met een zonnepaneel schuin

Breed draagvlak in de Eerste Kamer voor de salderingsregeling

Met steun van partijen zoals BBB en GroenLinks-PvdA, die het belang van toegankelijkheid van zonnepanelen voor mensen met een kleiner inkomen benadrukken, is het voorstel van demissionair klimaatminister Jetten van tafel geveegd. Een meerderheid van 43 van de 75 senatoren stemde tegen, wat duidelijk maakt dat er een breed draagvlak is voor het behoud van deze stimulans voor duurzame energieopwekking.

Slimme Investering

Bij Adviesgroep Oost, jouw deskundige partner op het gebied van zonnepanelen, zien we dit als een bevestiging dat zonnepanelen een slimme investering zijn voor je huis. Het behouden van de salderingsregeling verhoogt niet alleen de aantrekkelijkheid van zonne-energie maar bevestigt ook het financiële voordeel op lange termijn.

Duurzaamheid en Besparing

Het gaat niet alleen om de besparing op je energierekening, maar ook om jouw bijdrage aan een duurzamere wereld. De voortzetting van de salderingsregeling biedt een geweldige kans voor iedereen die zijn energieverbruik wil vergroenen.

Stap over naar zonne-energie

Bij Adviesgroep Oost staan we klaar om je te adviseren hoe je optimaal kunt profiteren van de salderingsregeling. We maken de overstap naar zonne-energie makkelijk en toegankelijk. Samen werken we aan een groenere toekomst, waarbij elke geïnstalleerde zonnepaneel telt. Laat deze kans niet liggen en zet vandaag nog de stap naar een duurzamer huis. Met de expertise van Adviesgroep Oost ben je verzekerd van de beste ondersteuning en advies op maat. Samen maken we het verschil voor een groenere toekomst.


Joost Staat voor je klaar

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis adviesgesprek bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, kozijnen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs van Adviesgroep Oost komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Wij ontzorgen je volledig van A tot Z en stellen samen een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 19.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie