JinkoSolar

JinkoSolar

JinkoSolar zonnepanelen zijn een revolutionaire stap in duurzame energie, bekend om hun hoge efficiëntie en kwaliteit. In deze tekst verkennen we de unieke kenmerken en voordelen van JinkoSolar panelen, waaronder hun geavanceerde celtechnologie, duurzame productieproces, en de economische voordelen van hun gebruik. We zullen ook de overwegingen bespreken die komen kijken bij het kiezen van deze zonnepanelen, inclusief hun prijs, ontwerp en de beschikbare subsidies

Zonnepanelen op een dak

Wat zijn JinkoSolar zonnepanelen?

De JinkoSolar panelen zijn ontworpen om een zo hoog mogelijke efficiëntie te bereiken, wat betekent dat ze in staat zijn om een aanzienlijke hoeveelheid zonne-energie om te zetten in elektriciteit. Ze maken gebruik van geavanceerde celtechnologie. Daarnaast worden de panelen op duurzame wijze geproduceerd en hebben ze een lange levensduur met consistente prestaties. Verder is de prijs-kwaliteit verhouding ook goed van de JinkoSolar panelen.

Waarom JinkoSolar zonnepanelen?

JinkoSolar panelen zijn erg efficiënt en zijn qua kosten ook een zeer interessante keuze. De kosten van JinkoSolar zijn lager omdat ze gefabriceerd worden in China. Verder is het een voordeel dat het een erg grote fabrikant is, er zijn dus veel onderdelen in omloop wat weer kan helpen voor snelle reparatie/levering. Daarnaast zit er subsidie op het plaatsen van zonnepanelen. Ten slotte zijn de panelen duurzaam in productie en gebruik, ze hebben dus een lange levensduur.

Voordelen JinkoSolar zonnepanelen

  • Hoge Efficiëntie: De panelen van JinkoSolar zijn erg efficiënt en leveren dus veel energie op.
  • Grote Fabrikant: Omdat JinkoSolar een grote fabrikant is zijn er veel onderdelen in omgang, dit zorgt voor een hoge beschikbaarheid en ondersteuning qua reparatie na de verkoop.
  • Duurzaamheid: JinkoSolar produceert zonnepanelen zo duurzaam mogelijk, daarnaast zijn de panelen ook duurzaam in gebruik en gaan dus erg lang mee.
  • Subsidies: Op het plaatsen van zonnepanelen staat subsidie.
  • Celtechniek: JinkoSolar maakt gebruik van een geavanceerde celtechniek waardoor de efficiëntie van de panelen erg hoog is.
  • Garantie: Er staat 25 jaar garantie op JinkoSolar zonnepanelen

Nadelen JinkoSolar zonnepanelen

  • Prijs: De prijs-kwaliteitverhouding is goed, maar de aanschafprijs is wel hoger dan een paar goedkopere panelen van concurrenten. Je krijgt er wel een goede kwaliteit voor terug.
  • Ontwerp: Er zijn vooral All-Black varianten, dus niet ideaal voor mensen die deze variant niet mooi vinden.

JinkoSolar zonnepanelen prijs

De prijs van zonnepanelen wordt uitgedrukt per wattpiek (Wp). Over het algemeen liggen de kosten van panelen in Europa tussen de €1,50 en €2,50 per Wp, Dit houdt in dat een paneel van 200 Wp tussen de €300 en €500 ligt exclusief montage. De prijs van de montage is afhankelijk van verschillende factoren, denk hier bijvoorbeeld aan aantal zonnepanelen, bereikbaarheid, reistijd, soorten panelen etc. Voor een duidelijke prijsindicatie kun je het beste contact opnemen met Adviesgroep Oost, dan zorgen wij ervoor dat een van onze adviseurs vrijblijvend langs komt om een prijsindicatie te geven.

Alternatieven voor JinkoSolar

SolarWatt
Canadian Solar
DMEGC zonnepanelen
Longi zonnepanelen
Trina Solar
JA solar
REC
Qcells
Suntech

Hoe worden JinkoSolar zonnepanelen geplaatst?

Bij het laten plaatsen van zonnepanelen komt er meer kijken dan alleen de panelen zelf. Hoewel je ze zelf kunt installeren, is het over het algemeen beter en efficiënter om dit te laten doen door een professioneel bedrijf. Verschillende componenten zijn nodig voor de installatie, waaronder de zonnepanelen zelf, een omvormer, bevestigingsmaterialen, een extra groep in de meterkast, en optioneel een monitoringsysteem. Met een monitoringsysteem kun je direct de opbrengst van de panelen bekijken. Hoewel het vaak mogelijk is om de opbrengst af te lezen op de omvormer, is het natuurlijk handig om dit op je computer of telefoon te kunnen zien. Het monitoringsysteem kan worden verbonden met internet via een kabel of via wifi.

Zonnepanelen kunnen op verschillende locaties worden geplaatst, zoals op schuine daken of platte daken. Een derde optie is een vrijstaande plaatsing in een tuin of weiland. Onze adviseurs kunnen je uiteraard meer informatie geven over de diverse mogelijkheden.

Overweeg je zonnepanelen te installeren maar wil je zeker zijn van het beste advies en de meest geschikte keuzes? Schakel Adviesgroep Oost in voor professioneel advies op maat. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het selecteren van de juiste zonnepanelen die aansluiten bij jouw behoeften en budget. Met onze ervaring en expertise kunnen wij je niet alleen helpen bij het maken van de juiste keuzes, maar ook inzicht geven in de totale kosten van het project. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar een duurzamere en energie-efficiënte toekomst met zonnepanelen van hoge kwaliteit.

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie