DMEGC zonnepanelen

DMEGC zonnepanelen

DMEGC zonnepanelen

DMEGC is een Chinese fabrikant van zonnepanelen. DMEGC staat voor Dongguan Magang Electric Co Ltden, het is een een zeer bekende naam in de wereld van zonnepanelen. Het zijn hoog aangeschreven panelen met een erg hoge efficiëntie en duurzaamheid. DMEGC zijn al vanaf 1980 bezig met zonnepanelen en zonne energie.

Zonnepanelen salderen

Wat zijn DMEGC zonnepanelen

DMEGC zijn in China gefabriceerde zonnepanelen met een hoge kwaliteit. De panelen voldoen aan de benodigde eisen en zijn dus erg betrouwbare panelen. Daarnaast is het bedrijf bekend om verticale integratie. Verticale integratie houdt in dat het bedrijf betrokken is in het gehele productieproces, van de grondstoffen tot het eindproduct. Het resultaat hiervan is dat de panelen van een hogere kwaliteit zijn. DMEGC biedt een breed assortiment zonnepanelen aan die allemaal erg doorontwikkeld zijn. Het zijn dus erg betrouwbare panelen met een hoge duurzaamheid en efficiëntie.

Waarom DMEGC zonnepanelen

DMEGC zonnepanelen zijn door verticale integratie van een erg hoge kwaliteit. Het zijn duurzame en betrouwbare panelen die door een erg bekende naam in de zonnepanelenmarkt worden geproduceerd, als consument kun je dus rekenen op een goed betrouwbaar product. Er wordt ook een erg breed assortiment aangeboden, er is dus voor iedereen wel een geschikt type zonnepaneel. Het zijn al met al erg betrouwbare panelen die garant staan van een hoge kwaliteit en erg efficiënt zijn.

Voordelen DMEGC zonnepanelen

  • Betrouwbaarheid: DMEGC heeft een betrouwbare reputatie als leverancier van zonnepanelen opgebouwd wereldwijd.
  • Certificeerd: DMEGC zonnepanelen voldoen allemaal aan de internationale norm van kwaliteits- en prestatienormen.
  • Efficiëntie: De zonnepanelen van DMEGC hebben een erg hoge efficiëntie in vergelijking met andere panelen.
  • Duurzaamheid: De zonnepanelen van DMEGC  worden duurzaam geproduceerd en hebben een lange levensduur.
  • Diversiteit: Er is een breedt assortiment aan zonnepanelen beschikbaar
  • Subsidie: Voor het plaatsen van zonnepanelen krijg je subsidie, je krijgt dus een deel van het bedrag terug.
  • Garantie: Op de zonnepanelen van DMEGC zit 12 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire vermogensgarantie.

Nadelen van DMEGC panelen

Prijs: De aanschafprijs van DMEGC zonnepanelen is relatief hoog voor mensen met een beperkt budget. Wel is het zo dat je voor de hogere prijs een hogere kwaliteit en efficiëntie krijgt.

Prijs DMEGC zonnepanelen

De prijs van zonnepanelen wordt uitgedrukt per wattpiek (Wp). Over het algemeen liggen de kosten van panelen in Europa tussen de €1,50 en €2,50 per Wp, Dit houdt in dat een paneel van 200 Wp tussen de €300 en €500 ligt exclusief montage. De prijs van de montage is afhankelijk van verschillende factoren, denk hier bijvoorbeeld aan aantal zonnepanelen, bereikbaarheid, reistijd, soorten panelen etc. Voor een duidelijke prijsindicatie kun je het beste contact opnemen met Adviesgroep Oost, dan zorgen wij ervoor dat een van onze adviseurs vrijblijvend langs komt om een prijsindicatie te geven.

Alternatieven voor DMEGC:

SolarWatt
Jinko Solar
Canadian Solar
Longi zonnepanelen
Trina Solar
JA solar
REC
Qcells
Suntech

Vrijblijvend een adviesgesprek bij je thuis?

Isolatie is maatwerk. Vraag ons gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe je jouw huis optimaal kunt isoleren. Onze ervaren adviseur helpt je met deskundig advies en de beste isolatiemogelijkheden voor jouw woning.

Hoe worden zonnepanelen DMEGC geplaatst?

Bij het laten plaatsen van zonnepanelen komt er meer kijken dan alleen de panelen zelf. Hoewel je ze zelf kunt installeren, is het over het algemeen beter en efficiënter om dit te laten doen door een professioneel bedrijf. Verschillende componenten zijn nodig voor de installatie, waaronder de zonnepanelen zelf, een omvormer, bevestigingsmaterialen, een extra groep in de meterkast, en optioneel een monitoringsysteem. Met een monitoringsysteem kun je direct de opbrengst van de panelen bekijken. Hoewel het vaak mogelijk is om de opbrengst af te lezen op de omvormer, is het natuurlijk handig om dit op je computer of telefoon te kunnen zien. Het monitoringsysteem kan worden verbonden met internet via een kabel of via wifi.

Zonnepanelen kunnen op verschillende locaties worden geplaatst, zoals op schuine daken of platte daken. Een derde optie is een vrijstaande plaatsing in een tuin of weiland. Onze adviseurs kunnen je uiteraard meer informatie geven over de diverse mogelijkheden.

Overweeg je zonnepanelen te installeren maar wil je zeker zijn van het beste advies en de meest geschikte keuzes? Schakel Adviesgroep Oost in voor professioneel advies op maat. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het selecteren van de juiste zonnepanelen die aansluiten bij jouw behoeften en budget. Met onze ervaring en expertise kunnen wij je niet alleen helpen bij het maken van de juiste keuzes, maar ook inzicht geven in de totale kosten van het project. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar een duurzamere en energie-efficiënte toekomst met zonnepanelen van hoge kwaliteit.

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

10/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Benieuwd hoe ook jij optimaal kunt profiteren van isolatie? Eén van onze adviseurs komt graag bij je langs voor vrijblijvend gratis advies en offerte. Samen kijken we naar een optimaal isolatieplan en een zo hoog mogelijk rendement van de isolatiemaatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie