De beste zonnepanelen van 2022 op een rij

De beste zonnepanelen van 2022 op een rij

Ons uitgebreide onderzoek naar de beste zonnepanelen die in 2022 op de markt zijn verschenen, heeft interessante resultaten opgeleverd. Zonne-energie blijft een essentiële bron van schone energie, en dankzij voortdurende ontwikkelingen in de zonnepanelenindustrie zijn er steeds efficiëntere en betrouwbaardere panelen beschikbaar gekomen. In dit artikel nemen we je graag mee en delen we enkele merken die ons wisten te imponeren.

Indien je duurzaamheid hoog in het vaandel draagt en je ecologische voetafdruk wilt verminderen, zijn zonnepanelen een uitstekende investering om je energieverbruik te verduurzamen. Het aanbod op de markt is echter enorm, waardoor het kiezen van de juiste zonnepanelen een uitdaging kan zijn. Maar maak je geen zorgen! Onze grondige analyse heeft geleid tot een selectie van de beste zonnepanelen van 2022, gebaseerd op kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid. Ontdek welke zonnepanelen het meest geschikt zijn voor jouw behoeften en voorkeuren.

De beste zonnepanelen van 2022 op een rij

Hier zijn de beste zonnepanelen van 2022 op een rij, samengesteld door Adviesgroep Oost na uitgebreid onderzoek naar de meest efficiënte en betrouwbare merken. Solar Watt, een Duits merk, steekt eruit vanwege hun innovatieve technologieën, zoals PERC en bifaciale cellen, waardoor ze zelfs bij minder ideale weersomstandigheden indrukwekkende energieopbrengsten behalen. Canadian Solar, wereldwijd bekend, biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en levert betrouwbare prestaties voor zowel residentiële als commerciële installaties. Daarnaast zijn er nog Jinko Solar, DMEGC, Longi, Trina Solar, JA Solar, REC, Qcells, Suntech en Sunpower, die allemaal uitblinken in hun eigen specifieke kenmerken en voordelen voor een groenere toekomst.

Solar Watt: Innovatieve Technologieën

Als je gaat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, dan zijn Solarwatt zonnepanelen een uitstekende keuze. Deze Duitse panelen blinken uit in hun energieopbrengst, zelfs bij minder ideale weersomstandigheden. Met gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie zijn Solarwatt zonnepanelen een duurzame investering voor de lange termijn.
Solar Watt is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn voortdurende inzet voor innovatie en kwaliteit. In 2022 hebben ze wederom laten zien waarom ze tot de top behoren. Solar Watt’s nieuwste zonnepanelen maken gebruik van geavanceerde technologieën, zoals PERC (Passivated Emitter Rear Cell) en bifaciale cellen, die de efficiëntie van energieopwekking verhogen. Daarnaast zijn hun panelen uitgerust met een robuust montagesysteem en hoogwaardige materialen, wat resulteert in betrouwbare prestaties en een langere levensduur.

Canadian Solar: Wereldwijde Erkenning

Canadian Solar is een wereldwijd bekende naam in de zonne-energie industrie. Deze zonnepanelen bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn populair voor zowel residentiële als commerciële installaties. Met strenge kwaliteitscontroles en een robuust productieproces leveren Canadian zonnepanelen betrouwbare prestaties en een goede energieopbrengst. Canadian Solar is een wereldwijd bekend merk dat een uitstekende reputatie heeft opgebouwd op het gebied van zonne-energie. Hun zonnepanelen staan bekend om hun hoge rendement en betrouwbaarheid. Het bedrijf heeft zich gericht op het ontwikkelen van monokristallijne en polykristallijne zonnecellen met verbeterde prestaties, waardoor hun panelen optimaal presteren, zelfs bij minder ideale weersomstandigheden. Canadian Solar heeft wereldwijd een sterke aanwezigheid en staat hoog aangeschreven bij zowel consumenten als industrie-experts.

Jinko Solar zonnepanelen

Jinko Solar is een van ‘s werelds grootste producenten van zonnepanelen. Ze staan bekend om hun innovatie en technologische vooruitgang. Met een bewezen staat van dienst en uitstekende prestaties zijn Jinko Solar zonnepanelen een veilige keuze voor elk type zonne-energie-installatie.

DMEGC zonnepanelen

Als je op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen, dan is DMEGC een merk om te overwegen. Deze Chinese fabrikant staat bekend om hun geavanceerde productietechnieken en strenge kwaliteitsnormen. De DMEGC zonnepanelen bieden een goede efficiëntie en betrouwbaarheid, wat ze tot een aantrekkelijke keuze maakt voor duurzame energieoplossingen.

Longi zonnepanelen

Longi is een Chinese fabrikant die bekend staat om zijn monokristallijne zonnepanelen. Ze behoren tot de grootste producenten van monokristallijne cellen ter wereld. Longi zonnepanelen bieden hoge efficiëntie en betrouwbaarheid, waardoor ze een sterke concurrentiepositie hebben op de markt.

Vrijblijvend advies over de beste zonnepanelen van 2022 voor jouw situatie?

Elke situatie is verschillend, we adviseren daarom vrijblijvend welk soort, merk en type zonnepaneel het geschiktst is voor jouw situatie.

Trina Solar zonnepanelen

Trina Solar is een andere toonaangevende speler in de zonne-energie-industrie. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en prestaties van hun zonnepanelen. Met een focus op duurzaamheid en betrouwbaarheid bieden Trina Solar zonnepanelen een uitstekende oplossing voor jouw zonne-energiebehoeften.

JA Solar zonnepanelen

Voor hoogwaardige zonnepanelen tegen concurrerende prijzen moet je bij JA Solar zijn. Met een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling leveren zij zonnepanelen met goede energieopbrengst en betrouwbaarheid. Een populaire keuze voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

REC zonnepanelen

REC is een Noors merk dat hoogwaardige zonnepanelen produceert met oog voor duurzaamheid en esthetiek. Hun panelen hebben een uitstekende energieopbrengst en zijn ontworpen om lang mee te gaan in diverse weersomstandigheden. Daarnaast hebben REC zonnepanelen een minimalistisch ontwerp.

Qcells zonnepanelen

Qcells is een Duits merk dat bekend staat om zijn geavanceerde zonne-energietechnologie. Hun zonnepanelen bieden uitstekende efficiëntie en prestaties, en het bedrijf heeft een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Whitepaper gratis aanvragen

Onze uitgebreide whitepaper biedt een schat aan informatie om je te helpen bij het realiseren van een energiezuinig huis. In deze 26 pagina’s vind je verschillende waardevolle aspecten die je op weg kunnen helpen naar een duurzamer en zuiniger huis.

Whitepaper aanvragen

Suntech zonnepanelen

Suntech is een bekende Chinese fabrikant van zonnepanelen met wereldwijde aanwezigheid. Ze hebben een sterke focus op innovatie en duurzaamheid, wat zich vertaalt in betrouwbare en efficiënte zonnepanelen.

Sunpower zonnepanelen

Sunpower is een Amerikaans bedrijf dat innovatieve zonnepanelen produceert met zeer hoge efficiëntie. Met hun gepatenteerde Maxeon-celtechnologie kunnen deze panelen meer energie produceren dan conventionele zonnepanelen. Sunpower zonnepanelen zijn een uitstekende keuze voor wie het maximale uit zijn zonne-energiesysteem wil halen.

Onze conclussie voor de beste zonnepanelen van 2022

Met deze topmerken van zonnepanelen investeer je in een duurzamere toekomst voor jezelf en onze planeet. Overweeg je een zonne-energiesysteem? Het kiezen van de beste zonnepanelen in 2022 kan een uitdagende taak zijn, gezien het brede scala aan beschikbare merken en modellen. Bij Adviesgroep Oost hebben we echter een duidelijke voorkeur voor Solar Watt en Canadian Solar vanwege hun uitstekende prestaties, innovatieve technologieën en bewezen betrouwbaarheid.


Kees Staat voor je klaar

Vrijblijvend advies van de expert in zonne-energie

Adviesgroep Oost is dé expert op het gebied van zonnepanelen in jouw regio! Wij zijn actief in plaatsen als Hengelo, Enter en Rijssen, maar ook in (bijna) heel Nederland. Bij ons kun je rekenen op deskundig advies en volledige ontzorging bij jouw zonnepanelenproject. Bespaar energie en geniet van een lage energierekening met onze professionele zonnepanelen. Van begin tot eind regelen wij alles voor je, zodat jij zorgeloos kunt genieten van de voordelen van zonne-energie!

Man met een zonnepaneel schuin

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie