Canadian Solar (HiKu6 all-black)

Canadian Solar

Canadian Solar zonnepanelen

Canadian Solar is een wereldwijd bekend bedrijf op de zonnepanelenmarkt. Ze hebben veel verschillende soorten zonnepanelen die bekend staan om hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Canadian Solar levert wereldwijd zonne-energieoplossingen aan consumenten en bedrijven.

Zonnepanelen salderen

Wat zijn Canadian Solar HiKu6 zonnepanelen

De HiKu6 panelen zijn ontworpen voor een zo hoog mogelijke efficiëntie. Dit betekent dat de panelen een hoge hoeveelheid zonne-energie kunnen omzetten in elektriciteit. de Hiku6 bevat een verbeterde celtechnologie dan de voorloper van dit model, dit houdt in dat de HiKu6 een geoptimaliseerd model is. Het model is in All-black en zijn volledig zwart afgewerkt, in de zonnepanelenmarkt zijn all-black varianten het meest esthetische ontwerp. Daarnaast zijn de panelen zo duurzaam mogelijk geproduceerd en hebben een lange levensduur met constante resultaten.

Waarom Canadian Solar HiKu6 zonnepanelen

Canadian Solar HiKu6 panelen zijn hoog aangeschreven panelen die bekend staan om de efficiëntie en goede prijs-kwaliteitverhouding. Het zijn duurzame en betrouwbare panelen die door een erg bekende naam in de zonnepanelenmarkt worden geproduceerd, als consument kun je dus rekenen op een goed betrouwbaar product. Daarnaast zijn de panelen volledig zwart, wat uit onze ervaring een goede esthetiek oplevert.

Voordelen Canadian solar HiKu6 zonnepanelen

  • Duurzaamheid: HiKU6 panelen zijn erg duurzaam en gaan lang mee, ook het productie proces gaat zo duurzaam mogelijk.
  • Betrouwbaarheid: de HiKu6 panelen worden door een betrouwbaar bedrijf geproduceerd en worden dan ook als erg betrouwbaar beschouwd door de specialisten.
  • Efficiëntie: HiKu6 panelen staan bekend om hoe efficiënt ze zijn ten opzichte van andere modellen.
  • Reputatie: Canadian Solar is een wereldwijd bekende en betrouwbare speler in de zonne-energie industrie.
  • Certificeringen: De panelen voldoen aan verschillende certificeringen en normen, wat aangeeft dat ze voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen.
  • Garantie: een garantie van 25 jaar.

Nadelen Canadian Solar HiKu6 zonnepanelen

  • Canadian Solar levert een hoge efficiëntie maar zijn wel duurder bij het aanschaffen dan sommige andere panelen.
  • Esthetische voorkeur: Wanneer je een andere uitstraling wil dan de zwarte panelen vallen deze wellicht minder in de smaak

Prijs Canadian Solar HiKu6 zonnepanelen

De prijs van zonnepanelen wordt uitgedrukt per wattpiek (Wp). Over het algemeen liggen de kosten van panelen in Europa tussen de €1,50 en €2,50 per Wp, Dit houdt in dat een paneel van 200 Wp tussen de €300 en €500 ligt exclusief montage. De prijs van de montage is afhankelijk van verschillende factoren, denk hier bijvoorbeeld aan aantal zonnepanelen, bereikbaarheid, reistijd, soorten panelen etc. Voor een duidelijke prijsindicatie kun je het beste contact opnemen met Adviesgroep Oost, dan zorgen wij ervoor dat een van onze adviseurs vrijblijvend langs komt om een prijsindicatie te geven.

Alternatieven voor de Canadian zonnepanelen

Vrijblijvend een adviesgesprek bij je thuis?

Wil je weten hoe je het meeste voordeel kunt halen uit isolatie? Een van onze adviseurs komt graag bij je langs voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Samen bekijken we het beste isolatieplan en streven we naar het hoogst mogelijke rendement van de isolatiemaatregelen.

Hoe worden Canadian Solar zonnepanelen geplaatst

Bij het laten plaatsen van zonnepanelen komt er meer kijken dan alleen de panelen zelf. Hoewel je ze zelf kunt installeren, is het over het algemeen beter en efficiënter om dit te laten doen door een professioneel bedrijf. Verschillende componenten zijn nodig voor de installatie, waaronder de zonnepanelen zelf, een omvormer, bevestigingsmaterialen, een extra groep in de meterkast, en optioneel een monitoringsysteem. Met een monitoringsysteem kun je direct de opbrengst van de panelen bekijken. Hoewel het vaak mogelijk is om de opbrengst af te lezen op de omvormer, is het natuurlijk handig om dit op je computer of telefoon te kunnen zien. Het monitoringsysteem kan worden verbonden met internet via een kabel of via wifi.

Zonnepanelen kunnen op verschillende locaties worden geplaatst, zoals op schuine daken of platte daken. Een derde optie is een vrijstaande plaatsing in een tuin of weiland. Onze adviseurs kunnen je uiteraard meer informatie geven over de diverse mogelijkheden.

Overweeg je zonnepanelen te installeren maar wil je zeker zijn van het beste advies en de meest geschikte keuzes? Schakel Adviesgroep Oost in voor professioneel advies op maat. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het selecteren van de juiste zonnepanelen die aansluiten bij jouw behoeften en budget. Met onze ervaring en expertise kunnen wij je niet alleen helpen bij het maken van de juiste keuzes, maar ook inzicht geven in de totale kosten van het project. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar een duurzamere en energie-efficiënte toekomst met zonnepanelen van hoge kwaliteit.

Veelgestelde vragen

Zijn Canadian Solar zonnepanelen van goede kwaliteit?

Over het algemeen worden Canadian Solar zonnepanelen als van goede kwaliteit beschouwd. Ze hebben een solide reputatie in de industrie en leveren betrouwbare prestaties.

Wat is het rendement van Canadian Solar zonnepanelen?

Het rendement van Canadian Solar zonnepanelen kan ook variëren, maar ze streven ernaar om efficiënte panelen te produceren die zonlicht effectief omzetten in elektriciteit.

Hoe lang gaat de garantie op Canadian Solar zonnepanelen mee?

Canadian Solar biedt garanties op hun zonnepanelen, meestal met een garantieperiode van 10 tot 25 jaar, afhankelijk van het model. Dit dekt meestal de prestaties en de duurzaamheid van de panelen.

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie