Warmtepomp voor bedrijven

Warmtepomp voor bedrijven

Warmtepomp voor bedrijven

Als bedrijf streven naar duurzaamheid is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Een warmtepomp biedt een slimme en efficiënte manier om jouw bedrijf te verwarmen én te verduurzamen. Maar waarom zou je als bedrijf moeten investeren in een warmtepomp?

Een warmtepomp voor jouw bedrijf kopen?

Overweeg je om een warmtepomp aan te schaffen voor jouw bedrijf? Dat is een verstandige keuze! Een warmtepomp biedt niet alleen een duurzame oplossing voor het verwarmen van jouw bedrijfspand, maar kan ook aanzienlijk besparen op jouw energierekening op de lange termijn. Bij Adviesgroep Oost helpen we je graag bij het kiezen van de juiste warmtepomp die aansluit bij jouw specifieke behoeften en budget. Plan daarom vrijblijvend een adviesgesprek in of vraag direct een offerte aan.

Voordelen Adviesgroep Oost voor een warmtepomp voor jouw bedrijf

Waarom zou je kiezen voor Adviesgroep Oost voor de aanschaf van een warmtepomp voor jouw bedrijf? Als onafhankelijke expert op het gebied van verduurzaming bieden wij jou:

  • Deskundig advies: Onze experts staan voor je klaar om je te adviseren over de beste oplossingen voor jouw bedrijf.
  • Maatwerkoplossingen: Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke situatie.
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Bij Adviesgroep Oost staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en betrouwbare partners.
  • Service en ondersteuning: Ook na de installatie staan wij voor je klaar met uitstekende service en ondersteuning. Wij zorgen ervoor dat jouw warmtepomp optimaal blijft presteren.

Verschillende soorten warmtepompen voor bedrijven

Bij Adviesgroep Oost begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om verwarming en verduurzaming. Daarom bieden we een scala aan verschillende warmtepompsystemen om aan deze diverse behoeften te voldoen.

Hybride warmtepompen

Een hybride warmtepomp combineert de voordelen van een warmtepomp met die van een traditionele cv-ketel. Dit systeem is ideaal voor bedrijven die willen profiteren van de duurzaamheid van een warmtepomp, maar nog niet volledig willen overstappen. De hybride warmtepomp schakelt automatisch tussen de warmtepomp en de cv-ketel op basis van de buitentemperatuur en de energie-efficiëntie, waardoor het een flexibele en kosteneffectieve oplossing is.

All-electric warmtepompen

Een all-electric warmtepomp is een volledig elektrisch verwarmingssysteem dat gebruikmaakt van de warmte uit de buitenlucht, de grond of het water om een gebouw te verwarmen. Dit systeem is uitermate geschikt voor bedrijven die volledig willen overstappen op duurzame energie en geen gebruik meer willen maken van fossiele brandstoffen. All-electric warmtepompen zijn efficiënt, milieuvriendelijk en kunnen aanzienlijke besparingen opleveren op de energiekosten op lange termijn.

Lucht-lucht warmtepompen

Lucht-lucht warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht en gebruiken deze om een gebouw te verwarmen. Dit type warmtepomp is met name geschikt voor bedrijven die geen grondoppervlak hebben voor een grondgebonden systeem of geen mogelijkheid hebben om een warmtebron in de bodem te installeren. Lucht-lucht warmtepompen zijn eenvoudig te installeren en kunnen ook worden gebruikt voor airconditioning in de zomer, waardoor ze een veelzijdige optie zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte manier om hun gebouw te verwarmen en te koelen.

Vrijblijvend een adviesgesprek bij je thuis?

Wil je weten hoe je het meeste voordeel kunt halen uit isolatie? Een van onze adviseurs komt graag bij je langs voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Samen bekijken we het beste isolatieplan en streven we naar het hoogst mogelijke rendement van de isolatiemaatregelen.

Subsidie warmtepompen zakelijk gebruik

Met de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing, afgekort de ISDE, maakt de overheid het gebruik van warmtepompen voor bedrijven nog aantrekkelijker. Deze subsidie begint bij €500 euro en kan oplopen, afhankelijk van het type warmtepomp dat je kiest. Let op: lucht-lucht warmtepompen komen niet in aanmerking voor deze subsidie. Bij Warmtepomp-fabriek bieden we exclusief full-electric warmtepompen aan voor bedrijven, waarmee je wél aanspraak kunt maken op de subsidie. Deze regeling is van kracht sinds 1 januari 2022 en geldt voor aanvragen en installaties die na deze datum zijn uitgevoerd. Voor meer informatie over de voorwaarden en het aanvragen van de subsidie, verwijzen we je graag naar de website van de RVO. Daar vind je ook een lijst met goedgekeurde apparaten.

Adviesgroep Oost onafhankelijk expert in warmtepompen

Kortom, wil je als bedrijf profiteren van de vele voordelen van een warmtepomp? Kies dan voor Adviesgroep Oost als jouw partner in verduurzaming. Met onze expertise en persoonlijke aanpak helpen wij je graag om jouw bedrijf te verduurzamen en te besparen op jouw energiekosten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie