Verbruiken

Energie verbruiken

Verbruiken

Waarom energie verbruiken?

Alle apparatuur in huis verbruikt energie, of het nu gaat om gas of elektriciteit. Het verminderen van energieverbruik is belangrijk om kosten te besparen op de energierekening. Wil je jouw energieverbruik verminderen? Kies dan voor Adviesgroep Oost. Wij kunnen je eenvoudig in contact brengen met verschillende experts.

Thuis laden met een laadpaal

Welke zaken verbruiken de meeste energie?

Als het gaat om apparatuur in huis, zijn er een paar dingen die veel energie verbruiken. Denk vooral aan de apparaten die zorgen voor warm water en een comfortabel klimaat, zoals de cv-ketel en een eventuele boiler. Er zijn verschillende manieren om het verbruik ervan te verminderen. Een lager verbruik leidt direct tot een lagere energierekening.

Adviesgesprek bij je thuis met een adviseur van Adviesgroep Oost

Warmtepomp

Met een warmtepomp haal je warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater. Daarvoor heb je stroom nodig, maar veel minder dan wanneer je elektrisch zou verwarmen zonder een warmtepomp. Dit maakt het dus een efficiënte manier van verwarmen. Je kunt je huis verwarmen met een hybride of volledig elektrische warmtepomp. We vertellen je graag meer hierover. Ben je op zoek naar een partij die een warmtepomp kan installeren? Doe dan bij ons vrijblijvend een aanvraag. We brengen je graag in contact met specialisten.

Warmtepomp

Airco

De meeste moderne airconditioningssystemen kunnen tegenwoordig niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Een airco kan dus in de koudere maanden gebruikt worden om een deel van de woning te verwarmen. Hierdoor bespaar je op je gasrekening. Een airco kan dus aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van het energieverbruik in huis. Als je je huis op een duurzame manier wilt verwarmen, is een airco een goede optie. Onze specialisten vertellen je graag meer hierover.

Verwarmen met een Airco met afstandbediening

Laadpaal

Gebruik je momenteel een stopcontact om je elektrische auto op te laden? Het is mogelijk om het energieverbruik te verminderen door te kiezen voor een laadpaal in combinatie met bijvoorbeeld zonnepanelen. Een laadpaal is een slimme oplossing, vooral de moderne varianten houden rekening met het energieverbruik in huis en passen zich hierop aan. Ook voor slimme laadpalen kun je terecht bij Adviesgroep Oost. We vertellen je er graag meer over.

Thuisladen met een laadpaal

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie