Verbruiken

Verbruik uw eigen opgewekte energie en realiseer direct een lagere energierekening.

Alle apparatuur in huis verbruikt energie. Het kan hierbij gaan om gas of elektriciteit. Om te besparen op de energierekening is het van belang om de verschillende verbruiken zoveel mogelijk terug te brengen. Wilt u het energieverbruik terugbrengen? Kies van voor Adviesgroep Oost. We brengen u gemakkelijk in contact met diverse experts.

LET OP! Tijdelijk niet beschikbaar

Het zal u niet zijn ontgaan dat er wereldwijd problemen zijn met leveringen van veel duurzame producten. Helaas hebben ook wij met toenemende mate te maken met langere en onzekere levertijden. Ondanks al onze inspanningen is het voorlopig door tal van factoren niet mogelijk om op voorhand leverdata te communiceren voor reeds lopende orders vanuit de verschillende productgroepen. Lees er hier meer over.

Aanmelden wachtlijst

Lees hier wat dit betekent voor de lopende en nieuwe orders. Ook kunt u zich via Whatsapp aanmelden voor de wachtlijst. Vul uw gegevens in en u ontvangt bericht van ons zodra de productgroepen weer geopend worden. Wij danken uw voor het begrip.

Lees verder

Welke zaken verbruiken in een woning het meest?

Wanneer het gaat om apparatuur in huis, dan zijn er een paar zaken die veel energie verbruiken. Het gaat dan vooral om de apparaten die zorgen voor warm water en een aangenaam klimaat. Denk dan aan de Cv-ketel en een mogelijke boiler. Er zijn diverse mogelijkheden om het verbruik hiervan te verlagen. Een lager verbruik, zorgt direct voor een lagere energierekening.

Welke mogelijkheden zijn er?

Bij een bestaande woning zijn er veel mogelijkheden als het gaat om verwarmen en het leveren van warm water. Er zijn oplossingen die geen gas gebruiken en die efficiënter werken dan een bestaande Cv-ketel. We staan kort stil bij de verschillende oplossingen die we bij Adviesgroep Oost aanbieden.

kosten-vloerisolatie

Warmtepomp

Met een warmtepomp wordt er warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater gehaald. Hier is stroom bij nodig, maar veel minder dan elektrisch verwarmen zonder een warmtepomp. Dit maakt het dus een efficiënte manier van verwarmen. Een huis kan verwarmd worden met een hybride of volledig elektrische warmtepomp. We vertellen er graag meer over. Bent u op zoek naar een partij die een warmtepomp kan installeren? Doe dan bij ons vrijblijvend een aanvraag. We brengen u graag in contact met specialisten.

Wij staan voor u klaar!

Tijdens het adviesgesprek bespreken we uw wensen met de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw huis. Hier brengen we uw huidige situatie in kaart en bekijken we wat u zou kunnen besparen. Na dit adviesgesprek bepaalt u uiteindelijk zelf of u met ons wil samenwerken voor de verduurzaming van uw huis.

Vrijblijvend adviesgesprek

Airco

De meeste moderne airco’s kunnen tegenwoordig naast koelen ook verwarmen. Een airco kan dus in de koudere maanden gebruikt worden om de woning deels mee te verwarmen. Hierdoor bespaart u op uw gasrekening. Een airco kan dus goed bijdragen in het verlagen van het verbruik in een huis. Wilt u uw huis duurzaam verwarmen, dan is een airco een goede optie. Onze specialisten vertellen u er graag meer over.

Pelletkachel

Een pelletkachel is ook een goede optie om het verbruik mee omlaag te brengen. Een pelletkachel lijkt op een houtkachel, alleen worden er pellets in verbrand in plaats van houten blokken. Met een pelletkachel is het goed mogelijk om een woonkamer te verwarmen. Er bestaan ook pelletkachel-cv varianten, die zijn aan te sluiten op de radiatoren en daarmee is het mogelijk om een complete woning te verwarmen. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Laadpalen

Gebruikt u nu een stopcontact om de elektrische auto mee op te laden? Hier is het goed mogelijk om het verbruik terug te brengen, wanneer u kiest voor een laadpaal in combinatie met bijvoorbeeld zonnepanelen. Een laadpaal is een slimme oplossing, vooral de moderne varianten houden rekening met het verbruik in huis en passen het energieverbruik hier op aan. Ook voor slimme laadpalen kunt u terecht bij Adviesgroep Oost, we vertellen u er graag meer over.

Kies voor Adviesgroep Oost

Wilt u het verbruik in huis terugbrengen en op deze manier besparen op de energierekening? Kies dan voor de verschillende oplossingen waarin we u graag in contact brengen met experts. Hoe u in contact komt met gespecialiseerde bedrijven? Laat daarvoor gegevens achter bij Adviesgroep Oost. Wij gaan met uw vraagstuk aan de slag en zorgen ervoor dat u offertes ontvangt van diverse experts. Het is dan aan u om de keuze te maken voor een partij waarmee u aan de slag gaat. Uiteraard helpen we u graag met een passend advies om de keuze gemakkelijker te maken. Na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De adviseurs van Adviesgroep Oost staan u graag te woord en helpen u graag.

Advies op maat
Chat openen
1
Advies nodig?
Scan de code
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies!