SVVE Subsidie

SVVE Subsidie

Gebruik maken van de SVVE Subsidie

Ben je van plan met je (gemengde) Vereniging van Eigenaars (VvE), woonvereniging of wooncoöperatie het gebouw te verduurzamen? Dit kan door energiebesparende maatregelen te nemen of bijvoorbeeld een warmtepomp aan te schaffen. De Subsidieregeling Verduurzaming VvE’s (SVVE) staat klaar om jullie hierin financieel te ondersteunen.

De SVVE subsidie onderdelen

De SVVE biedt drie verschillende subsidieonderdelen waar je apart aanvragen voor kunt doen. Hier volgt een overzicht:

Subsidie voor energieadvies

Laat een energieadvies opstellen om precies te weten welke maatregelen het meeste besparen en opleveren voor jullie gebouw(en). Deze subsidie is beschikbaar van 23 januari 2023 tot en met 31 december 2027.

Subsidie voor verduurzamingsmaatregelen

Plan je met jouw VvE verduurzamingsacties zoals isolatie, een (hybride) warmtepomp of aansluiting op een warmtenet? Goed nieuws: hiervoor kun je subsidie krijgen, beschikbaar tot en met 31 december 2027.

Subsidie voor oplaadpuntenadvies

Overwegen jullie oplaadpunten voor elektrische auto’s aan te leggen? Voor de advieskosten hierover kun je ook subsidie aanvragen, van 23 januari 2023 tot en met 31 december 2023.

Vrijblijvend een adviesgesprek bij je thuis?

Wil je weten hoe je het meeste voordeel kunt halen uit isolatie? Een van onze adviseurs komt graag bij je langs voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Samen bekijken we het beste isolatieplan en streven we naar het hoogst mogelijke rendement van de isolatiemaatregelen.

Kom ik in aanmerking voor energieadvies subsidie

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen, zoals:

  • Één subsidieaanvraag per VvE voor individuele of groep gebouwen.
  • Minimaal één koopwoning in de VvE moet een eigenaar-bewoner hebben.
  • De subsidie aanvragen nadat de factuur is ontvangen.
  • Je mag geen dubbele subsidie voor het advies hebben gekregen.

Hoeveel subsidie kun je ontvangen?

Het totale budget van € 48,5 miljoen is voor zowel verduurzamingsmaatregelen als energieadvies. Het subsidiebedrag bedraagt 75% van de kosten, met een maximum zoals vastgesteld.

Subsidie voor Verduurzamingsmaatregelen met Adviesgroep Oost

Adviesgroep Oost kan jullie VvE begeleiden bij het kiezen en uitvoeren van de juiste isolatiemaatregelen. We adviseren jullie graag over de mogelijkheden die passen binnen jullie wensen en budget. Plan een adviesgesprek in en we helpen jullie met de subsidieaanvraag en het realiseren van een duurzamer gebouw.

Wat is een oplaadpuntenadvies?

Een oplaadpuntenadvies helpt jullie VvE met het toekomstbestendig maken van oplaadpunten voor elektrische auto’s. Een deskundig adviseur beoordeelt de situatie ter plekke en geeft een advies dat voldoet aan de gestelde voorwaarden voor subsidie.

Subsidie voor een oplaadpuntenadvies

Je komt in aanmerking voor deze subsidie als het advies voldoet aan specifieke voorwaarden, zoals een schatting van de laadbehoefte en zorg voor brandveiligheid. Het subsidiebedrag is 75% van de advieskosten met een maximum van € 1.500.

Met Adviesgroep Oost aan je zijde maak je het verduurzamen van je VvE niet alleen mogelijk maar ook voordelig. Ontdek de subsidiekansen en maak jullie VvE klaar voor een duurzame toekomst.

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie