Zakelijk subsidie

Zakelijk subsidie

In een wereld waar kostenbesparing en duurzaamheid hand in hand gaan, biedt het investeren in isolatie een slimme oplossing voor beide uitdagingen. Nu er talloze subsidies beschikbaar zijn, wordt het voor bedrijven, VvE’s en verhuurders steeds eenvoudiger om te investeren in isolatie en zo flink op de energiekosten te besparen. In dit artikel duiken we in de mogelijkheden die Adviesgroep Oost biedt en de verschillende subsidies die jouw bedrijf of vastgoed ten goede kunnen komen.

Zakelijke isolatie subsidies

DUMAVA Subsidie

Heb je maatschappelijk vastgoed en ben je op zoek naar manieren om te verduurzamen? De DUMAVA-subsidie is speciaal ontworpen om de kosten voor het verduurzamen van bijvoorbeeld scholen, overheidsgebouwen, zorginstellingen en rijksmonumenten te verlichten. Het is jouw kans om financiële steun te krijgen voor je verduurzamingsplannen.

SVVE Subsidie

Ben je betrokken bij een (gemengde) VvE, woonvereniging of wooncoöperatie en wil je je gebouw verduurzamen? Met de SVVE-subsidie kun je subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen of de aanschaf van een warmtepomp. Dit is jouw kans om ondersteuning te krijgen voor je groene projecten.

SVOH Subsidie

Als verhuurder investeren in de verduurzaming van je huurwoningen? De SVOH-subsidie biedt financiële steun voor energiebesparende maatregelen, waardoor je huurwoningen niet alleen groener, maar ook aantrekkelijker worden. Profiteer van deze subsidie om te investeren in de toekomst van je vastgoed.

Gratis maatwerk isolatieadives bij Adviesgroep Oost

Bij Adviesgroep Oost snappen we hoe belangrijk het is om op de energiekosten te besparen en tegelijkertijd je steentje bij te dragen aan een groenere planeet. Daarom bieden we op maat gemaakte isolatieoplossingen die niet alleen je energierekening verlagen, maar ook passen binnen de mogelijkheden voor zakelijke subsidies. Of je nu vastgoed bezit, een VvE beheert of verhuurder bent, we staan klaar om je te helpen met het verduurzamen van je panden. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Benieuwd hoe ook jij optimaal kunt profiteren van isolatie? Eén van onze adviseurs komt graag bij je langs voor vrijblijvend gratis advies en offerte. Samen kijken we naar een optimaal isolatieplan en een zo hoog mogelijk rendement van de isolatiemaatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie