Isolatie subsidie

Isolatie subsidie

Bij Adviesgroep Oost staan we klaar voor het ondersteunen van onze klanten bij het aanvragen van isolatiesubsidies. Zowel particuliere woningeigenaren als zakelijke vastgoedeigenaren kunnen bij ons terecht voor professionele hulp om te profiteren van de financiële voordelen die isolatieprojecten bieden. Onze missie is het toegankelijker maken van duurzame isolatie en jou helpen om energie te besparen. Ontdek hoe wij je kunnen bijstaan in het verkrijgen van de juiste subsidies voor jouw isolatiebehoeften.

Subsidie mogelijkheden voor particulieren ISDE

Subsidiemogelijkheden voor particulieren (ISDE) Overweeg je isolatie voor jouw woning? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de ISDE-subsidie. ISDE staat voor Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing. Adviesgroep Oost is een gecertificeerd bedrijf dat naast de isolatiewerkzaamheden ook ondersteuning biedt bij het aanvragen van deze subsidie. Wil je meer weten over de actuele ISDE-subsidie voor 2024 bezoek dan deze pagina.

5 typen isolatiemaatregelen voor ISDE subsidie

De ISDE-subsidie kan worden aangevraagd voor vijf verschillende typen isolatiemaatregelen. Adviesgroep Oost ondersteunt je van begin tot eind en helpt je bij het aanvragen van de ISDE-subsidie, zodat je kunt genieten van een maximale financiële vergoeding. Wij kunnen de volgende isolatiemaatregelen voor je uitvoeren:

Isolatieglas en ISDE-subsidie

Een energiebesparende maatregel die onder de ISDE-subsidie valt, is de installatie van isolatieglas. Dit type glas, zoals HR++ of triple glas, draagt bij aan een betere thermische isolatie van je woning, wat resulteert in lagere energiekosten en meer wooncomfort. Wij adviseren en begeleiden je graag bij het kiezen van het juiste isolatieglas en de bijbehorende subsidieaanvraag.

Subsidiemogelijkheden voor zakelijk isoleren (DUMAVA, SVVE, SVOH)

Adviesgroep Oost bedient ook de zakelijke markt. Wij bieden verschillende isolatiemaatregelen aan bedrijven, wat leidt tot aanzienlijke besparingen op maandelijkse energiekosten. Voor de zakelijke sector zijn er in 2023 verschillende zakelijke subsidies beschikbaar:

  • DUMAVA-subsidie: Deze regeling ondersteunt eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed bij het financieren van verduurzamingskosten. De subsidie is bedoeld voor panden zoals scholen, overheidsgebouwen, zorginstellingen en rijksmonumenten. Meer over hoe DUMAVA jouw pand kan verduurzamen.
  • SVVE-subsidie: Beschikbaar voor (gemengde) Verenigingen van Eigenaars (VvE), woonverenigingen en wooncoöperaties. De SVVE-subsidie ondersteunt verschillende verduurzamingsmaatregelen, zoals de aanschaf van een warmtepomp. Meer over hoe SVVE jouw verduurzamingsproject kan ondersteunen.
  • SVOH-subsidie: Bedoeld voor verhuurders van één of meer bestaande huurwoningen en/of monumentale huurwoningen. De SVOH-subsidie biedt ondersteuning bij diverse maatregelen rondom het verduurzamen van huurwoningen. Meer over de voordelen van de SVOH-subsidie.

Met Adviesgroep Oost aan je zijde wordt het aanvragen van subsidies voor isolatie een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een adviesgesprek in te plannen. Samen werken we aan een duurzamere toekomst!

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie