Over ons

Over ons

Onze wortels en toewijding

Adviesgroep Oost is geboren uit de unieke geest van Twente. Gelegen in het hart van Twente, dragen wij de waarden en mentaliteit van deze streek in ons DNA. We begrijpen dat deze mentaliteit synoniem staat voor betrouwbaarheid, eerlijkheid en hard werken. Bij Adviesgroep Oost zijn dit niet slechts woorden, maar onze belofte aan jou. “Een man een man, een woord een woord” is niet alleen een uitspraak; het is ons kompas. Wanneer we afspraken maken, kun je erop vertrouwen dat we er alles aan doen om deze na te komen.

We zijn dé specialist in duurzame energie en warmte voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke benadering. We zijn trots op onze nauwe samenwerking met lokale bedrijven en streven ernaar om jou volledig te ontzorgen. Ons doel is om de beste prijs voor je te regelen en tegelijkertijd deskundig advies te bieden. Door met ons in zee te gaan, kun je niet alleen besparen op je energierekening, maar lever je ook een waardevolle bijdrage aan een duurzamer milieu.

Altijd bereikbaar

Vraag makkelijk een offerte aan via WhatsApp en wordt direct geholpen door onze adviseur!

Landelijke dekking

Onze adviseurs werken door heel Nederland en garanderen een landelijke dekking!

Deskundig team

Al onze adviseurs zijn bouwkundig opgeleid en willen meedenken met jouw vraagstuk!

Bespaar direct

Bespaar direct door handige tips en goede energiebesparende maatregelen toe te passen.

Geen appels met peren

Door een breed assortiment weet je zeker dat er geen appels met peren vergeleken worden.

Gecertificeerde adviseurs

Al de adviseurs zijn gecertificeerd op de vakgebieden waar zij advies geven. Samen duurzaam.

We stellen ons graag voor

Jochem
Kees
Jordan
Sem
Wes
Joost
Mike

Onze geschiedenis

Adviesgroep oost is ontstaan uit een passie voor verduurzamen zonder de menselijke maat te vergeten. Typisch Twentse normen en waarden zijn hierin de kern. Betrouwbaar, meedenken, doorpakken & prijsbewust zijn. Onze reis begon in Twente, waar we de fundamenten hebben gelegd voor ons bedrijf. Hier, te midden van vakmanschap en praktische bouwkennis, hebben we geleerd dat er geen vervanging is voor hard werken en integriteit.

Wapenen tegen de cowboys

In de loop der jaren hebben we gezien dat er in de duurzaamheidssector veel onzekerheid en risico’s bestaan over de juiste aanbieders en dit had meerdere redenen.  Deze inzichten hebben ons gemotiveerd om een verschil te maken. Ons doel is om die onzekerheid weg te nemen door middel van een breed assortiment en door klanten te voorzien van juist en gedegen advies. We begrijpen dat het verduurzamen van een woning of zakelijk object complex kan zijn en dat elke situatie uniek is. Daarom streven we ernaar om altijd het beste maatwerk advies en de beste oplossingen te bieden, ongeacht de omvang of aard van het project.

Een brug tussen Twents vakmanschap en bouwend Nederland

Dankzij onze centrale ligging in Twente hebben we niet alleen de wortels in deze regio, maar ook sterke professionele connecties in het hart van bouwend Nederland. Dit stelt ons in staat om te fungeren als een waardevolle schakel tussen Twents vakmanschap, praktische bouwkennis en het juiste duurzame advies voor zowel particuliere als zakelijke klanten in heel Nederland. We zijn er trots op dat we de brug slaan tussen traditie en innovatie, waarbij we de erfenis van Twente verbinden met de eisen van de moderne bouwwereld.

Wij zijn jouw partner

Bij Adviesgroep Oost is ons bedrijfs geweten onze gids. We streven ernaar om altijd eerlijk, transparant en toegewijd te zijn. Ons team gelooft in ‘no nonsense’ aanpak – we geloven in het leveren van resultaten, zonder onnodige franje. We steken onze handen uit de mouwen en we gaan door tot het werk is voltooid en onze klanten tevreden zijn. Welkom bij Adviesgroep Oost. We zijn er om je te ondersteunen in elke fase van je bouwproject en om duurzame oplossingen te bieden die verder gaan dan verwachtingen. Bij ons krijg je de echte Twentse garantie: vakmanschap, integriteit en een onwankelbare inzet voor jouw succes.

Adviesgroep Oost hecht veel waarde aan het werken met betrouwbare partners die gebruikmaken van veilige, bewezen en duurzame producten. Dit zorgt ervoor dat we een solide en vertrouwde partner kunnen zijn voor al je behoeften. Door onze diverse en zorgvuldig geselecteerde partners zijn we in staat om hoogwaardige oplossingen en werkzaamheden in heel Nederland aan te bieden. Of het nu gaat om isolatieadvies, zonnepanelen, installatie of onderhoud, je kunt erop vertrouwen dat een van onze partners binnenkort bij je op de stoep staat om je wensen te vervullen. We streven ernaar om jouw tevredenheid te garanderen en duurzame oplossingen te bieden die passen bij jouw specifieke woonsituatie.

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie