Zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw dak wekt u uw eigen groene energie op.

Vrijblijvend een offerte op maat

  Zonnepanelen kopen is een aantrekkelijke keuze. Er kan veel stroom bespaard worden door panelen op een dak te leggen. Door het plaatsen van panelen kunt u een woning, kantoor of bedrijfspand op een milieuvriendelijke manier van stroom voorzien.

  Verder kent het toepassen van zonnepanelen verschillende voordelen. Denk dan aan een beter energielabel voor de woning of het kantoor. De energiekosten zullen lager worden en er bestaan vaak subsidies of andere financiële voordelen waar gebruik van gemaakt kan worden om panelen aan te schaffen.

  Welke zonnepanelen bestaan er?

  Er zijn veel fabrikanten van zonnepanelen. Deze bieden vaak verschillende panelen aan. Maar als u een zonnepaneel wilt kopen, wat zijn dan de beste? We staan graag stil bij de verschillende panelen en de werking die ze hebben. Zo zijn er tal van panelen met verschillende soorten, maten en kleuren. Vanuit een breed assortiment kunnen we met elk paneel meedenken. Om door de bomen het bos te blijven zien hebben we de type panelen toegelicht welke het meest worden gebruikt. Ook hebben we onze persoonlijke voorkeur toegelicht.

  • Altijd een persoonlijk advies op maat
  • Direct een prijsindicatie via whatsapp
  • Eenvoudige en heldere informatie
  • Waardevermeerdering van uw woning

  Wij staan voor u klaar!

  Tijdens het adviesgesprek bespreken we uw wensen met de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw huis. Hier brengen we uw huidige situatie in kaart en bekijken we wat u zou kunnen besparen. Na dit adviesgesprek bepaalt u uiteindelijk zelf of u met ons wil samenwerken voor de verduurzaming van uw huis.

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Zonnepanelen laten plaatsen?

  Om panelen te laten plaatsen is er meer nodig dan alleen de daadwerkelijke PV panelen zelf. Het plaatsen is zelf te doen, maar het is beter en vaak efficiënter om het door een professionele partij te laten doen. De volgende onderdelen zijn nodig. De zonnepanelen zelf, een omvormer, bevestigingsmaterialen, een extra groep in de meterkast en optioneel kan er nog een monitoringsysteem worden toegepast. Met een monitoringsysteem kunt u direct kijken wat de opbrengst is van de panelen. Het is vaak ook mogelijk om de opbrengst op de omvormer af te lezen, maar het is natuurlijk gemakkelijk om dit op de computer of telefoon te zien. Het monitoringsysteem wordt aangesloten op het internet met een kabel of door middel van wifi. Zonnepanelen plaatsen kan op verschillende plaatsen. Het is mogelijk op schuine daken, maar ook op platte daken. Vrijstaande plaatsing in een tuin of weiland is een derde optie. Uiteraard kunnen onze adviseurs meer vertellen over de diverse mogelijkheden.

  • Bespaar honderden euro's per jaar
  • Vermindering van de CO2-uitstoot voor het milieu
  • Een beter energie label voor uw woning
  • Stijging woningwaarde en gratis energie van de zon

  De beste kwaliteit voor uw woning

  De markt van zonnepanelen is volop in ontwikkeling. Zo is wat vandaag nieuw is, morgen al weer oud en komen er steeds meer betere zonnepanelen op de markt. Om te kijken naar wat nou de beste panelen zijn hebben we bij Adviesgroep Oost een erg uitgebreid criterium. We kijken naar de fabrikant, het wattpiek vermogen, de efficiency cijfers en de prijs. Door een breed assortiment van merken weet u zeker dat er bij ons geen appels met peren vergeleken worden. Elke woning en elke vraag is anders. Om een zo goed mogelijk advies te geven focussen we op alleen de beste merken. Zo vallen al de panelen die worden geadviseerd enkel onder de Tier-1 klasse. Dat wil zeggen dat ze bij de top 2% van de zonnepanelenfabrikanten behoren, veel investeren in research and development (R&D), in een hoge mate geautomatiseerd zijn en al langer dan 5 jaar zonnepanelen produceren. De eisen om aan de Tier 1-klasse te voldoen zijn opgesteld door Bloomberg New Energy Finance. Hierdoor weten we zeker dat de zonnepanelen van Adviesgroep Oost erg betrouwbaar zijn en van degelijke kwaliteit.

  • De zonnepanelen worden geproduceerd bij Tier-1 fabrikanten
  • Door een breed assortiment vergelijken we geen appels met peren
  • Al de adviseurs zijn gecertificeerd en getraind om zo het beste advies te geven
  • Wij houden de snel bewegende markt nauwlettend in de gaten

  Besparen met zonnepanelen

  Wanneer er zonnepanelen geplaatst worden, gaat u besparen op de energiekosten. Wat de panelen precies opleveren, is per situatie verschillend. Dit heeft vooral te maken met de ligging van het dak en de keuze in type panelen. Er zijn online tools beschikbaar om een berekening te maken van de mogelijke besparing. Uiteraard blijft een investering in zonnepanelen, een keuze voor een duurzame oplossing. Bij het opwekken van stroom met zonnepanelen komen er geen vervuilende stoffen of broeikasgassen vrij. Met tien panelen levert dit een besparing van rond de 1400 kilo CO2 op. Bij het produceren van zonnepanelen zal er wel CO2 vrij zijn gekomen, maar dat is in de meeste gevallen na twee jaar stroom opwekken terugverdiend. In de meeste gevallen gaan zonnepanelen ongeveer 25 jaar mee. Zonlicht raakt niet op, dus het is mogelijk om eindeloos stroom op te blijven wekken met zonnepanelen. Zelfs als er bewolking is, zullen de meeste panelen toch nog stroom blijven opwekken.

  Kies voor Adviesgroep Oost

  Overweegt u zonnepanelen? Het plaatsen van zonnepanelen kan het beste uitgevoerd worden door een vakkundig bedrijf. Maar hoe komt u in contact met deze bedrijven? Laat daarvoor uw gegevens achter bij Adviesgroep Oost.

  Wij gaan met het vraagstuk aan de slag en zorgen ervoor dat u offertes ontvangt van diverse vakkundige bedrijven. Het is dan aan u om de keuze te maken voor een partij. Uiteraard helpen we u graag met een passend advies om de keuze gemakkelijker te maken.

  Na het lezen van deze informatie over zonnepanelen nog vragen? Neem ook dan vrijblijvend contact met ons op. De adviseurs van Adviesgroep Oost staan u graag te woord en helpen u graag.

  Advies op maat
  Chat openen
  1
  Advies nodig?
  Scan de code
  Hallo, kunnen we je ergens mee helpen? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies!