Opwekken

Zelf je eigen energie opwekken

Opwekken

Zonne-energie opwekken

Wek je eigen stroom op via onze zonnepanelen. Er schijnt genoeg zon om jezelf te kunnen voorzien van groene stroom. Zonnepanelen zijn erg populair, dus ze dragen niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan een lagere energierekening en voorkomen waardevermindering van je woning. Bij hoge energieprijzen is het een verstandige keuze om zonnepanelen te plaatsen bij jou thuis.

Zonnepanelen installateur

Veelgestelde vragen over energie opwekken

Hoe kun je zelf energie opwekken?

Je kunt zelf energie opwekken door gebruik te maken van zonnepanelen. Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Ze bevatten fotovoltaïsche cellen die de energie van de zonnestralen absorberen en omzetten in gelijkstroom (DC). Deze gelijkstroom wordt vervolgens via een omvormer omgezet in wisselstroom (AC), die geschikt is voor gebruik in huis. Op deze manier kun je je eigen elektriciteit produceren en gebruiken voor het voeden van apparaten, verlichting en andere elektrische systemen in je huis. Door zonnepanelen te installeren, kun je op een duurzame manier je eigen energie opwekken en tegelijkertijd bijdragen aan een lagere energierekening en verminderde CO2-uitstoot.

Wat is hernieuwbare energie?

Hernieuwbare energie is energie die wordt opgewekt uit natuurlijke bronnen die zichzelf kunnen vernieuwen, zoals zonne-energie, windenergie, waterkracht en biomassa. In tegenstelling tot fossiele brandstoffen, raken hernieuwbare energiebronnen niet op en veroorzaken ze minder schadelijke emissies.

Duurzaam opwekken met Adviesgroep Oost

Met Adviesgroep Oost kies je voor groene energie. Het verhogen van je woongenot en het verlagen van je energierekening? Daaraan dragen we graag bij. Naast de mogelijkheden om zelf energie op te wekken, zijn we ook gespecialiseerd in spouwmuurisolatie. Dit is tevens een effectieve manier om je huis te verduurzamen. We kunnen je een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanbieden. Zo krijg je meteen een idee van de mogelijkheden voor jouw huis. Kunnen we binnenkort bij jou op de stoep staan?

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie