Opwekken

Een doelgerichte oplossing om groene energie in te zetten voor uw huishouden of kantoorpand.

Steeds meer mensen wekken zelf energie op, want er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, zonneboilers of een thuis accu. Door zelf energie op te wekken bespaart u flink in de energiekosten. Ontdek onze mogelijkheden om zelf energie op te wekken.

LET OP! Tijdelijk niet beschikbaar

Het zal u niet zijn ontgaan dat er wereldwijd problemen zijn met leveringen van veel duurzame producten. Helaas hebben ook wij met toenemende mate te maken met langere en onzekere levertijden. Ondanks al onze inspanningen is het voorlopig door tal van factoren niet mogelijk om op voorhand leverdata te communiceren voor reeds lopende orders vanuit de verschillende productgroepen. Lees er hier meer over.

Aanmelden wachtlijst

Lees hier wat dit betekent voor de lopende en nieuwe orders. Ook kunt u zich via Whatsapp aanmelden voor de wachtlijst. Vul uw gegevens in en u ontvangt bericht van ons zodra de productgroepen weer geopend worden. Wij danken uw voor het begrip.

Lees verder

Zonne-energie opwekken

Wek u eigen stroom op via onze zonnepanelen. Er schijnt genoeg zon om u zelf te kunnen voorzien van groene stroom. Zonnepanelen zijn erg populair, zo draagt het niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan een lagere energierekening en voorkomt het waardevermindering van uw woning. Bij hoge energieprijzen is het een verstandige keuze om zonnepanelen te plaatsen bij uw thuis. Al bekend met onze voordelen?

  • Wij gebruiken Nederlandse zonnepanelen
  • Onze omvormers zijn geruisloos

Wij staan voor u klaar!

Tijdens het adviesgesprek bespreken we uw wensen met de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw huis. Hier brengen we uw huidige situatie in kaart en bekijken we wat u zou kunnen besparen. Na dit adviesgesprek bepaalt u uiteindelijk zelf of u met ons wil samenwerken voor de verduurzaming van uw huis.

Vrijblijvend adviesgesprek

Energie opwekken met een zonneboiler

Bespaar op gasverbruik met een zonneboiler. De zonneboiler gebruikt zonne-energie voor het opwarmen van het water. Met een zonneboiler bespaart u ongeveer de helft van de jaarlijkse kosten voor warm water. Hoe meer water u verbruikt, hoe hoger uw rendement. De overheid wil Nederlanders stimuleren om minder gas te gebruiken. Hierdoor krijgt u bij het plaatsen van een zonneboiler subsidie. Deze subsidie behoort tot de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Op deze manier wordt het installeren van een zonneboiler nog aantrekkelijker.

Energie opwekken met u eigen thuis accu

U vraagt zich vast af wat een thuis accu is. Een thuis accu is een accu met een grote capaciteit. Met een thuisaccu kunt u, uw eigen opgewekte zonne-energie van uw zonnepanelen opslaan. De energie kunt u dan gebruiken als de zonnepanelen onvoldoende energie opwekken. Bijvoorbeeld ’s nachts, op bewolkte dagen of op piekmomenten. Zo bent u minder afhankelijk van het energienet. Met een thuisaccu kunt u dus gemakkelijk opgeslagen energie gebruiken.

Duurzame energie van Adviesgroep Oost

Met Adviesgroep Oost kiest u voor groene energie. Het verhogen van het woongenot en verlagen van uw energierekening? Daar dragen we graag aan bij. Naast de mogelijkheden voor het zelf opwekken van energie zijn wij ook gespecialiseerd in spouwmuurisolatie. Ook dit is een effectieve manier om uw huis te verduurzamen. Wij kunnen u een gratis vrijblijvend adviesgesprek aanbieden. Hiermee heeft u direct een idee van de mogelijkheden voor bij u in huis. Staan we binnenkort bij u op de stoep?

Advies op maat
Chat openen
1
Advies nodig?
Scan de code
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies!