Onze werkwijze

Het proces van Adviesgroep Oost bestaat uit 5 simpele stappen. Wilt u direct starten met het verduurzamen van uw woning of kantoor? Laat dan uw gegevens achter via whatsapp en wordt direct geholpen door een collega.

 

Onze werkwijze in 5 simpele stappen

1. Stuur een whatsappje Chat met een adviseur en geef door wat u wilt verduurzamen!
2. Deskundig advies Wij denken met u mee en samen komen we tot het beste product.
3. Digitale prijsindicatie Op basis van de chat krijgt u via whatsapp een prijsindicatie.
4. Inspectie op locatie Wij werken door heel Nederland en hebben een landelijke dekking!
5. Projectbegeleiding Wij zijn als projectbegeleider nauw betrokken bij de uitvoering.

Wij staan voor u klaar!

Tijdens het adviesgesprek bespreken we uw wensen met de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw huis. Hier brengen we uw huidige situatie in kaart en bekijken we wat u zou kunnen besparen. Na dit adviesgesprek bepaalt u uiteindelijk zelf of u met ons wil samenwerken voor de verduurzaming van uw huis.

Vrijblijvend adviesgesprek

Stuur ons een appje

Via Whatsapp kunt u de gehele dag een kundige adviseur spreken. Samen doorloopt u met hem uw vraagstuk en zult u alle mogelijkheden bespreken. Op basis van uw casus zal de adviseur kijken wat in uw situatie het beste is.

Deskundig advies

Adviesgroep Oost is specialist op het gebied van duurzame energie en warmte voor de zakelijke en particuliere markt. Adviseurs met kennis van zaken denken met u mee en ontzorgen u door het regelen van het meest passende advies. Ook wanneer bij u niets mogelijk is, zal daarin eerlijk met u meegedacht worden.

Digitale prijsindicatie

Op basis van de het whatsapp gesprek krijgt u een eerste prijsindicatie. Naast dat u kunt besparen op de energierekening draagt u bij aan een duurzamer milieu. Vanuit de prijsindicatie wordt een afspraak gepland voor een technische schouw.

Inspectie op locatie

Om te kijken of wat besproken is via Whatsapp ook technisch uitvoerbaar is zal een deskundige adviseur bij u een schouw doen. Deze inspectie op locatie zorgt voor een garantie op een goede uitvoering. De adviseur neemt dan de definitieve meters, prijs en de laatste vragen met u door.

Projectbegeleiding

Een gecertificeerde installatie partner komt om de klus te klaren. We werken uitsluitend met installateurs die binnen hun vakgebied erkend en/of gecertificeerd zijn. Zo zorgen wij dat de installatie altijd van de beste kwaliteit is. U krijgt garantie op de producten en installatie. Daarnaast krijgt u bij Adviesgroep Oost nog een extra garantie op de uitvoer, dat mocht er onverhoopt iets misgaan bij de installatie. Zo nemen we alles uit handen!

Advies op maat
Chat openen
1
Advies nodig?
Scan de code
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies!