Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Antwoord op de veelgestelde vragen

De duurzaamheidsbranche wordt geconfronteerd met een reeks complexe problemen die variëren van financiële instabiliteit tot ethische en praktische dilemma’s. Een offerte vergelijken is een makkelijke manier om zeker te zijn van een goede keuze. Adviesgroep Oost kent de bedrijven, producten en de methodes welke in de markt beschikbaar zijn.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van een offerte?

Let op de totale kosten, specificaties van de aangeboden producten en de garantievoorwaarden. Kijk ook naar het assortiment en de reputatie van het bedrijf. Controleer ook of er verborgen kosten zijn, zoals voor installatie of verwijdering.

 

Wat betekent 'onder voorbehoud' in een offerte?

‘Onder voorbehoud’ betekent dat bepaalde voorwaarden nog moeten worden voldaan voordat de offerte definitief is. Dit kan betrekking hebben op financiering, beschikbaarheid van materialen, of het verkrijgen van vergunningen.

Hoelang mag ik mij bedenken na het ontvangen van een offerte?

De bedenktijd kan variëren per bedrijf, maar vaak bieden bedrijven een bedenktijd van enkele dagen tot een week. Wettelijk gezien heb je altijd 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de offerte ondertekent.

Waar kan ik de Offertecheck voor gebruiken?

Gebruik de Offertecheck voor isolatieglas, spouwmuur-, vloer-, dak-, zoldervloer-, bodemisolatie en zonnepanelen om te garanderen dat je de beste deal krijgt voor jouw woningverbeteringen.

Is het vergelijken van offertes gratis?

Ja, bij Adviesgroep Oost is het vergelijken van offertes volledig gratis en vrijblijvend. Wij bieden deze service om jou te helpen de beste keuze te maken.

Wat moet ik doen als ik al akkoord ben gegaan met een offerte van een ander bedrijf?

Als je al akkoord bent gegaan maar nog binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen zit, kun je meestal nog zonder kosten annuleren. Controleer de voorwaarden van de overeenkomst. Wij kunnen je adviseren over de mogelijkheden.

Hoe werkt de wettelijke bedenktijd van 14 dagen?

De wettelijke bedenktijd van 14 dagen geeft u het recht om binnen 14 dagen na het accepteren van een offerte zonder opgave van redenen de overeenkomst te annuleren. Deze regel geldt voor contracten die buiten een verkoopruimte zijn gesloten.

Waarom zou ik voor Adviesgroep Oost kiezen?

Bij Adviesgroep Oost bieden we alle producten die in de markt beschikbaar zijn. Ook kunenn we alle bedrijven die isolatie of zonnepanelen aanbieden. Hierdoor zijn we productonafhankelijk.

Bij ons staan kwaliteit, duurzaamheid, en klanttevredenheid centraal. Wij bieden juiste  prijzen, persoonlijk advies, en uitstekende nazorg. Onze experts helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw situatie.

Kan ik een offerte laten vergelijken voor elk type isolatie of zonnepaneel?

Ja, wij vergelijken offertes voor alle soorten isolatie en zonnepanelen. Onze experts hebben uitgebreide kennis van de verschillende opties en kunnen je adviseren over de beste keuze voor jouw situatie.

Wat gebeurt er nadat ik mijn offerte heb opgestuurd?

Nadat jij jouw offerte hebt opgestuurd, beoordeelt een van onze specialisten de aanvraag en neemt binnen 24 uur contact met je op met een concurrerende aanbieding of om eventuele vragen te bespreken.

Hoe zorgen jullie voor de privacy van mijn gegevens?

Wij nemen jouw privacy serieus en behandelen jouw persoonlijke gegevens volgens de geldende privacywetgeving. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het doel van de offertevergelijking en niet gedeeld met derden zonder jouw toestemming.

Kan ik ook advies krijgen over subsidies of financiering?

Ja, onze adviseurs kunnen je informeren over mogelijke subsidies en financieringsregelingen voor isolatie en zonnepanelen, zodat je optimaal kunt profiteren van beschikbare regelingen.

Wat als ik geen technische specificaties van mijn offerte heb?

Als je geen technische specificaties heeft, kun je nog steeds jouw offerte opsturen. Onze experts kunnen  je helpen met een schatting op basis van de beschikbare informatie.

Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg op mijn vergelijking?

Wij streven ernaar om binnen 48 uur na ontvangst van de offerte contact met je op te nemen met een reactie of een beter aanbod.

Wat als de offerte van Adviesgroep Oost niet beter is?

Als wij geen beter aanbod kunnen doen, zullen wij dat eerlijk communiceren en waar mogelijk adviseren over hoe u toch de beste deal kunt krijgen voor uw situatie.

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie