Lees hier waar je op moet letten bij het beoordelen van de offerte.

Hoe vergelijk je een offerte?

Alles waar je op moet letten bij het vergelijken van een offerte

Wanneer je een offerte voor isolatie of zonnepanelen in handen krijgt, lijkt het soms alsof je een doolhof van cijfers en vakjargon moet ontcijferen. Maar maak je geen zorgen, wij bij Adviesgroep Oost hebben de sleutel tot dit doolhof. Hier delen we essentiële aspecten waar je op moet letten bij het vergelijken van offertes, en hoe onze Offertecheck jou kan helpen bij het maken van de beste keuze.

9 aspecten waar we rekening mee houden

Prijs-kwaliteitverhouding

We controleren of de offerte een marktconforme prijs-kwaliteitverhouding heeft. Adviesgroep Oost werkt met diverse producten, waardoor we kunnen beoordelen of de prijs juist is.

Productkeuze

We kijken of het gekozen product en de gevolgen ervan bouwkundig verantwoord zijn. Ons brede assortiment, ervaring en expertise helpen ons om de juiste keuzes te maken.

Uitvoeringstermijn

Een te korte levertijd kan wijzen op te weinig werk. We letten hierop omdat we willen zorgen voor betrouwbare dienstverlening.

Voorwaarden

We controleren de kleine lettertjes van jouw offerte, zoals aanbetalingen en meerwerk. Adviesgroep Oost zorgt voor duidelijke afspraken zonder aanbetalingen en verborgen kosten.

Assortiment

Aanbieders met een klein assortiment bieden aan wat zij leveren en niet wat het beste is voor jouw situatie. We adviseren het beste product voor jouw woning, volledig product onafhankelijk.

Garanties

Er zijn bedrijven die 2 jaar bestaan en 30 jaar garantie geven. Zelf werken we alleen met bedrijven die minimaal 10 jaar garantie bieden, om jouw investering te beschermen.

Reputatie

Onze adviseurs hebben bouwkundige expertise en zijn gecertificeerd, waardoor we geen onbetrouwbare adviezen geven.

Levensvatbaarheid

In deze markt gaat veel bedrijven failliet. We selecteren alleen financieel gezonde en gecertificeerde bedrijven voor duurzame samenwerking op de lange termijn.

Service en aftersales

Heeft de aanbieder een gemakkelijk en bereikbare klantenservice voor vragen of problemen? Bij Adviesgroep Oost zit op werkdagen altijd een collega voor je klaar om je te ondersteunen met vragen of onduidelijkheden.

Krijg een second opinion en gebruik onze offertecheck 

Door onze Offertecheck te gebruiken, krijg je niet alleen inzicht in bovenstaande aspecten, maar profiteer je ook van ons deskundige advies. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt, afgestemd op jouw unieke situatie. Laat ons het zware werk doen. Upload vandaag nog je offerte op onze website en ontdek hoe we je kunnen helpen besparen en de beste keuze kunnen maken voor je woning.

Bij Adviesgroep Oost gaat het om meer dan alleen cijfers; het gaat om het realiseren van jouw droomproject met zekerheid, kwaliteit en duurzaamheid. Stap vandaag nog over op slimme beslissingen met onze Offertecheck. Jouw woning verdient het beste, en wij zijn hier om dat te garanderen.

Vrijblijvend een offertecheck?

Met de gratis Offertecheck van Adviesgroep Oost kun je eenvoudig zien hoe jouw huidige offerte zich verhoudt tot wat wij je kunnen bieden. Het proces is snel, eenvoudig en volledig vrijblijvend.

Antwoord op de veelgestelde vragen

De duurzaamheidsbranche wordt geconfronteerd met een reeks complexe problemen die variëren van financiële instabiliteit tot ethische en praktische dilemma’s. Een offerte vergelijken is een makkelijke manier om zeker te zijn van een goede keuze. Adviesgroep Oost kent de bedrijven, producten en de methodes welke in de markt beschikbaar zijn.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van een offerte?

Let op de totale kosten, specificaties van de aangeboden producten en de garantievoorwaarden. Kijk ook naar het assortiment en de reputatie van het bedrijf. Controleer ook of er verborgen kosten zijn, zoals voor installatie of verwijdering.

Is het vergelijken van offertes gratis?

Ja, bij Adviesgroep Oost is het vergelijken van offertes volledig gratis en vrijblijvend. Wij bieden deze service om jou te helpen de beste keuze te maken.

Wat gebeurt er nadat ik mijn offerte heb opgestuurd?

Nadat jij jouw offerte hebt opgestuurd, beoordeelt een van onze specialisten de aanvraag en neemt binnen 24 uur contact met je op met een concurrerende aanbieding of om eventuele vragen te bespreken.

Kan ik ook advies krijgen over subsidies of financiering?

Ja, onze adviseurs kunnen je informeren over mogelijke subsidies en financieringsregelingen voor isolatie en zonnepanelen, zodat je optimaal kunt profiteren van beschikbare regelingen.

Wat als ik geen technische specificaties van mijn offerte heb?

Als je geen technische specificaties heeft, kun je nog steeds jouw offerte opsturen. Onze experts kunnen  je helpen met een schatting op basis van de beschikbare informatie.

Hoe zorgen jullie voor de privacy van mijn gegevens?

Wij nemen jouw privacy serieus en behandelen jouw persoonlijke gegevens volgens de geldende privacywetgeving. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het doel van de offertevergelijking en niet gedeeld met derden zonder jouw toestemming.

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie