Offertecheck

Offertecheck

Vergelijk gratis jouw offerte voor isolatie, airco en zonnepanelen!

Met de gratis Offertecheck van Adviesgroep Oost kun je eenvoudig zien hoe jouw huidige offerte zich verhoudt tot wat wij je kunnen bieden. Het proces is snel, eenvoudig en volledig vrijblijvend.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Gratis advies op afstand
  • Meer dan 0 offertes vergeleken

  Met de gratis Offertecheck van Adviesgroep Oost bieden we een unieke service om jouw isolatie-, aircoo, of zonnepanelenofferte te vergelijken met wat wij te bieden hebben. Wij letten op de 9 belangrijke aspecten:

  1. Prijs-kwaliteitverhouding: We controleren of de offerte een marktconforme prijs-kwaliteitverhouding heeft. Adviesgroep Oost werkt met diverse producten, waardoor we kunnen beoordelen of de prijs juist is.
  2. Productkeuze: We kijken of het gekozen product en de gevolgen ervan bouwkundig verantwoord zijn. Ons brede assortiment, ervaring en expertise helpen ons om de juiste keuzes te maken.
  3. Uitvoeringstermijn: Een te korte levertijd kan wijzen op te weinig werk. We letten hierop omdat we willen zorgen voor betrouwbare dienstverlening.
  4. Voorwaarden: We controleren de kleine lettertjes van jouw offerte, zoals aanbetalingen en meerwerk. Adviesgroep Oost zorgt voor duidelijke afspraken zonder aanbetalingen en verborgen kosten.
  5. Assortiment: Aanbieders met een klein assortiment bieden aan wat zij leveren en niet wat het beste is voor jouw situatie. We adviseren het beste product voor jouw woning, volledig product onafhankelijk.
  6. Garanties: Er zijn bedrijven die 2 jaar bestaan en 30 jaar garantie geven. Zelf werken we alleen met bedrijven die minimaal 10 jaar garantie bieden, om jouw investering te beschermen.
  7. Reputatie: Onze adviseurs hebben bouwkundige expertise en zijn gecertificeerd, waardoor we geen onbetrouwbare adviezen geven.
  8. Levensvatbaarheid: In deze markt gaat veel bedrijven failliet. We selecteren alleen financieel gezonde en gecertificeerde bedrijven voor duurzame samenwerking op de lange termijn.
  9. Service en aftersales: Heeft de aanbieder een gemakkelijk en bereikbare klantenservice voor vragen of problemen? Bij Adviesgroep Oost zit op werkdagen altijd een collega voor je klaar om je te ondersteunen met vragen of onduidelijkheden.
  Toch liever direct contact?

  Wes

  Staat voor je klaar
   Upload je offerte en laat het beoordelen
  • Vergelijk gratis en kies verstandig
  • Persoonlijk advies op maat voor jou
  • Snel antwoord en sneller besparen
  • Expertise die spreekt en aanbiedingen die overtuigen
  In 3 simpele stappen een scan
  • Stap 1: Upload Je Offerte Gebruik ons eenvoudige formulier om je huidige offerte te uploaden.
  • Stap 2: Ontvang een second opinion Onze experts bekijken je situatie en komen terug met een voorstel.
  • Stap 3: Bespaar slim kies voor het beste aanbod en bespaar op je investering in duurzaamheid.

  Meer lezen over de offertecheck

  Hoe kies je het juiste bedrijf?

  Hoe kies je het juiste bedrijf?

  Hoe kies je het juiste product?

  Hoe kies je het juiste product?

  Hoe vergelijk je een offerte?

  Hoe vergelijk je een offerte?

  Hoe werkt het herroepingsrecht?

  Hoe werkt het herroepingsrecht?

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Waarom een offerte check?

  Waarom een offerte check?

  Waarvoor is de Offertecheck?

  Waarvoor is de Offertecheck?

  Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

  9.8/10
  Gratis adviesgesprek bij jou thuis

  Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, kozijnen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs van Adviesgroep Oost komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Wij ontzorgen je volledig van A tot Z en stellen samen een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

  Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 19.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
  Vrijblijvend advies
  Gratis prijsindicatie via WhatsApp
  Prijsindicatie