Zoldervloer isoleren

De zoldervloer isoleren is een rendabele manier om energie te besparen. Veel warmte gaat verloren via de vloer of het dak.

De zoldervloer isoleren is een rendabele manier om energie te besparen. Veel warmte gaat verloren via de vloer of het dak. Daarnaast kunt ook ISDE-subsidie aanvragen als u de zoldervloer gaat isoleren. De zoldervloer isoleren is geen moeilijke klus, maar moet wel vakkundig gebeuren door een isolatiespecialist. Wij van Advies groep Oost weten als geen ander hoe we deze klus het beste kunnen aanpakken.

Verdiepingsvloer isoleren

Uw zoldervloer isoleren is een interessante keuze en zorgt aanzienlijk voor minder gasverbruik. Een slimme investering voor uw woning. De zoldervloer isoleren is een isolatiemaatregel waarbij er een isolerende laag in of op de verdiepingsvloer wordt aangebracht. Het gaat hierbij dus om de zoldervloer en de verdieping daaronder. Door de zoldervloer te isoleren voorkomt u dat de warmte snel wegtrekt. Daarbij is het verstandig om ook het dak te isoleren, de warmte die wordt vastgehouden door de vloerisolatie blijft dan nog langer in de ruimte hangen. Zo profiteert u van een warme en comfortabele plek op zolder.

Zoldervloerisolatie

Er zijn twee verschillende manier om uw zoldervloer te isoleren. Dit is afhankelijk van uw vloerconstructie. Zo hebben oude huizen vaak een houten vloer. Wanneer de verdiepingsvloer van hout is gemaakt komt de zoldervloer isolatie tussen de balken van de vloer. De dikte van het isolatiemateriaal is afhankelijk van de dikte van de vloerbalken.

Het is ook mogelijk dat u een betonnen zoldervloer heeft, in dit geval wordt het isolatiemateriaal bovenop de vloer geplaatst. Deze constructie heeft geen tussenruimtes omdat de vloer van beton of ander massief materiaal is. Het isolatiemateriaal kan met deze methode in elk mogelijke dikte worden aangelegd. Laat we samen eens kijken naar de mogelijkheden om uw zoldervloer te isoleren. Onze adviseurs helpen u graag en komen tot de juiste keuze passend bij u situatie.

Ontvang ISDE-subsidie

Uw zoldervloer isoleren is een verstandige keuze. De overheid maakt de overweging voor zoldervloer isoleren nog interessanter omdat u hiervoor subsidie kunt aanvragen. Let op; zoldervloer subsidie kan alleen in combinatie met nog een andere isolatiemaatregel zoals: spouwmuurisolatie, vloerisolatie of bodemisolatie. Ook deze opties zijn mogelijk bij Adviesgroep Oost. Laat u adviseren en bespaar direct op uw energierekening.

Offerte aanvragen voor zoldervloer isoleren

Bent u van plan om uw zoldervloer te gaan isoleren? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met onze collega SAM, deze is gemakkelijk te bereiken via Whatsapp. Daarnaast ontzorgen we u bij het aanvragen van de subsidie voor zoldervloer isolatie. Wij zorgen dat u alle benodigde informatie ontvangt, zo kunt u gemakkelijk uw eigen subsidie aanvragen.

Advies op maat
Chat openen
1
Advies nodig?
Scan de code
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies!