HR++ Isolatieglas

HR++ Isolatieglas

Wat is HR++ glas?

HR++ glas, oftewel Hoog Rendement dubbel glas, is een geavanceerde beglazing met uitstekende isolerende eigenschappen. Het bestaat uit twee glasplaten met argongas ertussen en een speciale coating aan de binnenkant. Dit zorgt voor hoge thermische isolatie, minimaliseert warmteverlies en verlaagt energiekosten. Daarnaast vermindert HR++ glas geluidsoverlast en voorkomt het condensvorming op ramen. Het is de ideale keuze voor wie duurzaamheid, energiebesparing en een comfortabeler binnenklimaat wil.

Isolatieglas

Voordelen HR++ isolatieglas

Kies voor HR++ glas en geniet van de vier grote voordelen. Allereerst behoudt dit geavanceerde glas de binnentemperatuur, wat resulteert in een constant comfortabel binnenklimaat. Dankzij de speciale coating en argongasvulling minimaliseert HR++ glas warmteverlies, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en lagere stookkosten. Bovendien biedt het aanzienlijk betere isolatie dan standaard glas, waardoor je een energiezuinige woning creëert en warmteverlies drastisch vermindert. Het resultaat? Jaarlijkse besparingen van ongeveer €260 op je energierekening. Kortom, HR++ glas is een slimme investering die zichzelf op de lange termijn terugverdient en bijdraagt aan zowel comfort als kostenbesparingen in je huis.

Vrouw achter HR++ glas

Hoe werkt HR++ isolatieglas?

HR++ isolatieglas werkt op basis van een reflecterende metaalcoating, ook wel bekend als de HR coating, aan de binnenzijde van het glas. Deze coating reflecteert warmtestraling, waardoor de warmte binnen blijft en niet ontsnapt. Bovendien wordt de kou van buiten niet naar de binnenruit overgedragen, en wordt de warmte van binnen niet naar de buitenruit geleid, dankzij de gasvulling tussen de glasbladen. Dit systeem zorgt voor efficiënte isolatie, waardoor HR++ glas bijdraagt aan het handhaven van een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Isolatieglas glasmontage

Vrijblijvend een adviesgesprek bij je thuis?

Wil je weten hoe je het meeste voordeel kunt halen uit isolatie? Een van onze adviseurs komt graag bij je langs voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Samen bekijken we het beste isolatieplan en streven we naar het hoogst mogelijke rendement van de isolatiemaatregelen.

HR++ glas Kosten

Het bepalen van de exacte kosten voor HR++ glas kan een uitdaging zijn, aangezien deze afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de afmetingen van de ramen, de locatie van de installatie en eventuele extra opties. Daarom is het vaak moeilijk om vooraf een nauwkeurige prijs te geven. Om een goede kostenindicatie te krijgen, raden we aan om vrijblijvend een adviesgesprek aan te vragen of direct een offerte aan te vragen bij Adviesgroep Oost. Op die manier kunnen we de specifieke behoeften en situatie van jouw woning of bedrijfspand in overweging nemen en een op maat gemaakte schatting van de kosten bieden. Zo ben je verzekerd van een duidelijk beeld van wat HR++ glas voor jouw project zou kosten.

HR++ glas toepassingen

HR++ glas is veelzijdig en biedt tal van toepassingsmogelijkheden in zowel residentiële als commerciële gebouwen. Het wordt vaak gebruikt voor ramen en deuren, waar het bijdraagt aan een betere isolatie en energie-efficiëntie. Daarnaast kan HR++ glas worden ingezet voor serres, veranda’s en andere glazen constructies om het hele jaar door comfortabel gebruik mogelijk te maken. In kantoorpanden draagt het bij aan een aangename werkomgeving door temperatuur- en geluidsregulatie. Dankzij de energiebesparing en vermindering van warmteverlies is HR++ glas een milieuvriendelijke keuze die zowel het comfort als de kosten van verwarming en koeling verlaagt. Wat de toepassing ook mag zijn, HR++ glas draagt bij aan een duurzamere en comfortabelere leef- en werkomgeving.

Veelgestelde vragen over HR++ glas

Wat is het verschil tussen HR++ glas en standaard dubbel glas?

HR++ glas heeft een speciale coating en argongasvulling tussen de glasbladen, wat zorgt voor betere isolatie en energiebesparing in vergelijking met standaard dubbel glas.

Hoeveel kan ik besparen op mijn energierekening met HR++ glas?

Het gebruik van HR++ glas kan jaarlijks tot ongeveer €260 aan energiekosten besparen, afhankelijk van de grootte van de ramen en andere factoren.

Is HR++ glas geschikt voor oudere huizen?

Ja, HR++ glas kan ook in oudere huizen worden geïnstalleerd en zal nog steeds bijdragen aan een betere isolatie en comfort.

Is HR++ glas ook effectief voor geluidsisolatie?

Ja, HR++ glas heeft geluidsisolerende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van geluidsoverlast van buitenaf.

Is HR++ glas geschikt voor grote glasoppervlakken?

Ja, HR++ glas is geschikt voor zowel kleine als grote glasoppervlakken en biedt nog steeds uitstekende isolatieprestaties.

Kan HR++ glas worden gecombineerd met andere energiebesparende maatregelen?

Ja, HR++ glas kan worden gecombineerd met andere energiebesparende maatregelen, zoals isolatie en zonnepanelen, om de algehele energie-efficiëntie van een gebouw te verbeteren.

Adviesgroep Oost Jouw deskundige partner op gebied van HR++ glas

Adviesgroep Oost: de isolatie-expert in jouw regio, of je nu in Apeldoorn, Rotterdam woont of in Overijssel. We komen graag naar je toe om je te helpen. Of het nu gaat om glasisolatie, dakisolatie of om het isoleren van een zoldervloer, wij voorzien je van deskundig advies en nemen je alle zorgen uit handen, van A tot Z. Bespaar energie en geniet van een aangenaam binnenklimaat met onze professionele isolatieoplossingen.

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie