PU schuim zoldervloer

PU schuim zoldervloer

Zoldervloer isolatie met PU schuim

Elke zolder heeft zijn eigen unieke doel en kenmerken. Of het nu een opslagzolder is of een ‘verloren zolder’ met beperkte toegang, bij Adviesgroep Oost kunnen we deze ruimtes efficiënt isoleren. Onze specialisten maken gebruik van hoogwaardig PU schuim, een uitstekende isolatieoplossing voor zelfs de moeilijkst bereikbare zolders.

Isolatie schuim isolatiemateriaal

Waarom kiezen voor PU schuim als zoldervloerisolatie?

Polyurethaan, ook wel bekend als PU schuim, is een uitstekende keuze voor het isoleren van zoldervloeren. Deze isolatiemethode lijkt sterk op de conventionele gespoten PUR-vloerisolatie. De isolatie wordt opgebouwd in lagen van 3 cm tot 4 cm totdat de gewenste dikte is bereikt. Na isolatie blijft de vloer perfect begaanbaar en kunt u uw spullen veilig opslaan.

Prijs zoldervloerisolatie met PU schuim

De kosten voor PU-schuimisolatie zijn doorgaans iets hoger dan bij andere isolatiematerialen, maar de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. De exacte prijs hangt af van de dikte, de oppervlakte (hoeveelheid materiaal) en de complexiteit van de werkzaamheden. Dankzij de snelle installatie van PU schuim bespaart u echter op arbeidskosten. Dankzij het krachtige isolerende vermogen van PUR is de terugverdientijd vaak korter dan bij andere alternatieven. Het is een investering die zichzelf op de lange termijn terugbetaalt.

Vrijblijvend een adviesgesprek bij je thuis?

Wil je weten hoe je het meeste voordeel kunt halen uit isolatie? Een van onze adviseurs komt graag bij je langs voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Samen bekijken we het beste isolatieplan en streven we naar het hoogst mogelijke rendement van de isolatiemaatregelen.

Hoe wordt een zoldervloer geïsoleerd met PU schuim?

Het proces voor het isoleren van een zoldervloer met PU schuim is in grote lijnen vergelijkbaar met vloerisolatie:

 1. We beschermen zorgvuldig alle items en bouwdelen die gevoelig zijn voor de PU-spray.2
 2. De isolatie wordt laag voor laag aangebracht, meestal in stappen van 2 tot 3 centimeter, totdat de gewenste uiteindelijke dikte is bereikt.”

Voordelen van isoleren met PU

 • Met een beperkte dikte haal je al hoge isolatiewaardes.
 • Geeft jouw structuur versterking.
 • Zorgt voor een water- en luchtdichte afwerking (wel dampdoorlatend).
 • Onze naadloze afwerking voorkomt warmtelekken.
 • We embedden leidingen en oneffenheden voor je.
 • Onze Lambda-waarde is uitstekend.
 • Je kunt het op elke ondergrond gebruiken.
 • Snel uitgevoerd (binnen 1 dag).
 • Ongevoelig voor corrosie, rot en schimmel.

Vrijblijvend offerte aanvragen voor PU schuimisolatie voor een zoldervloer

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor PU-schuimisolatie op je zoldervloer bij Adviesgroep Oost. Ons hoogwaardige PU-schuim biedt uitstekende isolatie, vochtbestendigheid en brandveiligheid. Onze experts adviseren je graag over de juiste isolatieoptie voor je zolder- of vloerproject. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie