Isolatie

Isolatie

Wat is isolatie?

Wij adviseren je graag over de beste keuze op het gebied van isolatie. Het is belangrijk om te weten dat isolatie het proces is waarbij warmteverlies of warmtewinst in een gebouw wordt verminderd, wat resulteert in een verbeterde energie-efficiëntie. Bij ons vind je diverse mogelijkheden voor woning isolatie, zoals gevelisolatie, houten vloer isolatie, vloerisolatie en dakisolatie. We staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste beslissing voor jouw situatie.

Isolatie uitleg voor het dak

Vloerisolatie geen tocht en vocht meer in huis!

Ken je dat gevoel ‘s ochtends, wanneer je meteen de koude vloer onder je voeten voelt? Herkenbaar, vooral als de thermostaat hoog staat. Maar wist je dat vloerisolatie hier verandering in kan brengen? Er zijn twee opties: de onderkant van de vloer isoleren of bodemisolatie in de kruipruimte. Met een van deze methoden wordt je vloer zo’n 4 tot 5 graden warmer. Geen koude voeten meer en geen vochtproblemen in huis. Handig én energiebesparend. Vaarwel kou en hallo warmte!

Vloerisolatie uitleg tijdens adviesgesprek

Meer gemak en lagere energierekening door spouwmuurisolatie

Als je woning voor 1980 is gebouwd, profiteer dan van de voordelen van spouwmuurisolatie. Je bespaart geld en verdient de investering snel terug. Het rendement is vergelijkbaar met 10% rente op je spaarrekening. Bovendien verhoogt het de waarde van je woning en vermindert het de CO2-uitstoot.

Isolatie meting van buiten

Verminder warmteverlies met dakisolatie

Een niet-geïsoleerd dak is een van de grootste energieverspillers in huis. Met goede dakisolatie bespaar je jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten en geniet je bovendien van meer comfort. Het rendement van dakisolatie is vergelijkbaar met een rente van 9% op je spaarrekening. Let bij deze vorm van isoleren altijd op de isolatiewaarde van het gebruikte isolatie materiaal.

Adviseur adviseert over dakisolatie

Vrijblijvend een adviesgesprek bij je thuis?

Wil je weten hoe je het meeste voordeel kunt halen uit isolatie? Een van onze adviseurs komt graag bij je langs voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Samen bekijken we het beste isolatieplan en streven we naar het hoogst mogelijke rendement van de isolatiemaatregelen.

Kies voor de isolatie oplossingen van Adviesgroep Oost

Als je ervoor kiest om je huis beter te isoleren, is het echt belangrijk om dit te laten doen door een bedrijf dat er veel verstand van heeft. Bij Adviesgroep Oost snappen we goed hoe belangrijk het is dat het goed gebeurt als je je huis isoleert. We willen je graag helpen. Vraag gerust een gratis adviesgesprek aan, en wij regelen alles voor je, van het begin tot het eind. Bij Adviesgroep Oost doen we ons best om je niet alleen te helpen een goed isolatiebedrijf te vinden, maar ook om je goed advies te geven dat speciaal bij jou past. Onze experts weten veel over verschillende manieren van isoleren en welke materialen je kunt gebruiken. Ze kunnen je helpen om de beste keuze te maken voor wat jij nodig hebt.

Vrijblijvend een isolatie offerte

Wil je graag je huis isoleren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een isolatie offerte aan bij ons. We staan klaar om je te voorzien van een gedetailleerde offerte die specifiek is afgestemd op jouw isolatiebehoeften. Onze experts nemen jouw situatie in overweging en bieden een op maat gemaakte offerte met duidelijke informatie over de kosten en de voorgestelde isolatiemaatregelen. Zo kun jij weloverwogen beslissen over de volgende stappen in het isolatieproces.

Na-isolatie

Tegenwoordig worden nieuwbouwwoningen al goed geïsoleerd, maar oudere woningen hebben vaak gebrekkige of onvoldoende isolatie. Het na-isoleren van deze woningen na de bouw kan aanzienlijke energie- en kostenbesparingen opleveren. Door de isolatie te verbeteren, wordt warmte beter vastgehouden en is er minder energie nodig om de woning te verwarmen. Dit heeft niet alleen een positief effect op het milieu, maar ook op de portemonnee van de huiseigenaar. Met het na-isoleren van oudere woningen zoals een jaren 30 woning kunnen bewoners genieten van een comfortabeler binnenklimaat en tegelijkertijd hun energierekening verlagen. Het is een investering die zichzelf op de lange termijn terugverdient.

Verschillende soorten isolatie materiaal

Er bestaan talloze isolatiematerialen die je kunt gebruiken om je woning te isoleren. Denk aan mogelijkheden zoals isolatie met PUR-schuim, EPS parels, schelpen, of isolatieschuim. We staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de meest geschikte isolatiematerialen voor jouw woning.

Isolatie Kosten

Ben je van plan om je buitenmuur, dak, spouwmuur, vloer, of andere delen van je woning te laten isoleren? Dan ben je vast benieuwd naar de kosten van je isolatieproject. De prijzen voor isolatie hangen vooral af van het materiaal, de dikte van de isolatielaag, voorbereiding en afwerking, en andere factoren. Hier vind je een overzicht van de isolatieprijzen per toepassing in 2023. Adviesgroep Oost helpt je graag bij het maken van weloverwogen beslissingen voor jouw isolatieproject.

Samen je woning isoleren in 5 stappen

Adviesgroep Oost is dé specialist op het gebied van duurzame energie en warmte voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Bij ons werk je samen met alleen bedrijven uit jouw omgeving.

We zorgen ervoor dat je volledig ontzorgd wordt door het regelen van de beste prijs en het verstrekken van deskundig advies. Daarnaast helpen we je niet alleen besparen op je energierekening, maar draag je ook actief bij aan een duurzamer milieu. Samen maken we een positieve impact!

1
Adviesgesprek aanvragen

Vraag vrijblijvend advies aan door jouw gegevens in te vullen. Ook kun je een WhatsApp berichtje sturen naar om zo via dat kanaal een gesprek aan te vragen. Het verduurzamen van uw woning maatwerk en geen woning is hetzelfde. Daarom komen we vrijblijvend bij u langs om samen de mogelijkheden door te nemen.

2
Advies op locatie of vast een digitale prijsindicatie?

Één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen bij jou thuis. Komt bellen slecht uit? Ook via WhatsApp kunnen we samen een moment plannen dat het jou schikt.

3
Onze adviseur komt bij u op locatie

Een adviseur met kennis van zaken onderzoekt jouw wensen en denkt mee met een mogelijke oplossing. Samen komen jullie tot een passend advies. Ook wanneer bij jou niets mogelijk is, zal daarin eerlijk met je mee worden gedacht. De beste maatregelen worden doorgenomen en je ontvangt direct een offerte.

4
Projectbegeleiding

De klus wordt na akkoord door een van onze gecertificeerde installatie partner geklaard. We werken uitsluitend met installateurs die binnen hun vakgebied erkend en/of gecertificeerd zijn. Zo zorgen wij dat de installatie altijd van de beste kwaliteit is. Je krijgt garantie op de producten en installatie. Daarnaast krijg je bij Adviesgroep Oost nog een extra garantie op de uitvoer, dat mocht er onverhoopt iets misgaan bij de installatie. Zo nemen we alles uit handen!

5
Geniet van wooncomfort en de lagere lasten!

Of je nou isolatie, zonnepanelen of een airco hebt uitgezocht, na de installatie kun je genieten van meer wooncomfort. Ook verdien je met de huidige prijzen alles nog sneller terug.

Veelgestelde vragen over isolatie

Is er subsidie beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende isolatie subsidies beschikbaar voor isolatie en we helpen je graag bij het aanvragen ervan. We zorgen ervoor dat je alle beschikbare voordelen benut. We staan voor je klaar om je te helpen bij het maximaliseren van jouw investering in isola

Wat is isolatie en waarom zou ik isoleren?

Isolatie is een techniek waarbij materialen worden gebruikt om warmteoverdracht te verminderen tussen verschillende delen van een gebouw, zoals muren, daken en vloeren. Dit proces helpt de temperatuur in het gebouw te reguleren en zorgt ervoor dat warmte beter wordt vastgehouden in de winter en buitengehouden in de zomer. Isolatie is belangrijk omdat het helpt om energie-efficiëntie te verbeteren, de energiekosten te verlagen en het comfort van de woning te vergroten.

Hoeveel isolatie heb ik nodig?

Hoeveel isolatie je nodig hebt om je huis goed te isoleren, hangt af van verschillende factoren, zoals de regio waarin je woont, het type gebouw, het isolatiemateriaal dat wordt gebruikt en de gewenste energie-efficiëntie. Een deskundige evaluatie kan helpen bepalen welke isolatiedikte en -type geschikt zijn voor jouw woning. Over het algemeen is het doel om een isolatieniveau te bereiken dat voldoet aan de geldende bouwnormen en energieprestatievereisten, zodat je een optimaal geïsoleerd en comfortabel huis hebt. Wij adviseren je graag hoeveel isolatie je nodig hebt voor jouw specifieke wensen.

Adviesgroep Oost Jouw deskundige partner op gebied van isolatie

Adviesgroep Oost: de isolatie-expert in jouw regio, of je nu in Apeldoorn, Rotterdam woont of in Overijssel. We komen graag naar je toe om je te helpen. Of het nu gaat om vloerisolatie, dakisolatie of om het isoleren van een zoldervloer, wij voorzien je van deskundig advies en nemen je alle zorgen uit handen, van A tot Z. Bespaar energie en geniet van een aangenaam binnenklimaat met onze professionele isolatieoplossingen.

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie