Gemeente

Gemeente

Welkom bij Adviesgroep Oost: Samen Voor Duurzame Gemeenschappen

Bij Adviesgroep Oost geloven we in een duurzame toekomst voor iedereen. Samen met gemeentes ondersteunen we hun inspanningen om bewoners te helpen bij het verduurzamen van hun leefomgeving. Samen kunnen we een positieve impact op het verduurzamen van Nederland. Ontdek hoe onze samenwerking met gemeentes de drijvende kracht is achter de verduurzaming.

Onze Missie

Bij Adviesgroep Oost hebben we één duidelijke missie: bewoners helpen bij het verduurzamen van hun woning. We geloven dat verduurzaming begint bij de basis: de bewoners. Door samen te werken met lokale overheden, bieden we expertise en begeleiding om bewoners te inspireren en te ondersteunen bij hun reis naar een duurzamere woning.

  • Samen voor een duurzame gemeente
  • Bewonersbetrokkenheid
  • Projectmanagement
Vrijblijvend isolatie adviesgesprek

Ondersteunen inkoopcollectieven

We ondersteunen al de vorming van inkoopcollectieven voor duurzame producten en diensten in verschillende gemeenten. Dit heeft bewoners geholpen om de kosten voor duurzame oplossingen te verlagen.

Bevordenen bewonersbetrokkenheid

Ons team werkt nauw samen met gemeentes om bewoners te betrekken en te informeren over duurzaamheidsprogramma's. We organiseren workshops, evenementen en communicatiecampagnes om bewustwording te vergroten.

Ondersteuning energiecoaches

Vanuit technische expertise en een breed assortiment van mogelijkheden in verduurzaming staan we klaar voor energiecoaches.

Actief in de buurt

We zijn zowel online als offline actief. Zo trekken we de buurten door om vragen te beantwoorden en te kijken wat we voor de bewoners kunnen doen.

Deelname duurzaamheidsmarkten

Op een laagdrempelige manier kan Adviesgroep Oost deelnemen aan duurzaamheidsmarkten. Hierin geven wij advies op locatie en beantwoorden de meeste vragen op de markt.

Vrijblijvend adviesgesprek

We bieden bewoners al gratis adviesgesprekken aan, waarin we persoonlijk advies geven over hun specifieke situatie en mogelijkheden voor verduurzaming.

Gratis en vrijblijvend advies van onze geautomatiseerde whatsapp tool

Vaak weten inwoners niet waar ze moeten beginnen bij het verduurzamen van hun woning. Om burgerbetrokkenheid te stimuleren hebben we Sam ontwikkelt. Een geautomatiseerde gesprekspartner die altijd beschikbaar is om bewoners te voorzien van deskundig advies over het verduurzamen van de woning. Van tips over zonnepanelen tot isolatiemogelijkheden en het verkrijgen van prijsindicaties, Sam staat voor je klaar.

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Benieuwd hoe ook jij optimaal kunt profiteren van isolatie? Eén van onze adviseurs komt graag bij je langs voor vrijblijvend gratis advies en offerte. Samen kijken we naar een optimaal isolatieplan en een zo hoog mogelijk rendement van de isolatiemaatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie