Ervaringen

Ervaringen

Emma uit Rotterdam

Dankzij Adviesgroep Oost is mijn dak nu top geïsoleerd. Ze pakten alles professioneel aan en mijn huis is nu veel aangenamer.

Victor van Drongelen uit Eemnes

Superblij met mijn zonnepanelen van Adviesgroep Oost. Ze legden alles rustig uit en zorgden voor een perfecte installatie.

Cateau van Drienen uit Naarden

Een uitmuntende adviseur!

Het gesprek bij Adviesgroep Oost was super nuttig. Ze weten echt alles over isoleren en hielpen me de beste keuze te maken.

Jan-Willem uit Rijssen

Ik ben super tevreden over het adviesgesprek met Adviesgroep Oost!

Ze gaven me helder en duidelijk advies over isolatie en zonnepanelen, met een focus op kwaliteit. Hun expertise was top. Echt een aanrader voor iedereen die zijn huis wil verduurzamen!

Mark Verbeek uit Sint Pancras

Erg goed geholpen door Joost

Het advies van Joost van Adviesgroep Oost voor HR++ glasisolatie was spot-on. Mijn huis is nu veel beter geïsoleerd en ik bespaar echt op mijn energiekosten.

Jonas uit Warnsveld

Joris van Ballegooijen uit Nieuw-Beijerland

Janine de Vries uit Beekbergen

De service voor het isoleren van mijn woning was fantastisch

Ze hebben echt de tijd genomen om mijn specifieke situatie te analyseren, wat resulteerde in een op maat gemaakte oplossing die perfect bij mijn huis past.

Frank Beugelsdijk uit Apeldoorn

Heldere uitleg, komen afspraken na

Na het horen over de dingen die mis gaan bij de isolatiecowboys ben ik op zoek gegaan naar een oplossing om dit te voorkomen. Ik ben na het lezen van de goede reviews uitgekomen bij adviesgroep Oost. Ben blij dat ik dit gedaan heb. Mijn enige contact was Jochem. Heldere uitleg, komen afspraken na. Ben nu een tevreden eigenaar van een geïsoleerde woning met zonnepanelen. Ik kan ze aanbevelen.

Jaap uit Purmerend

Ontzettend fijn geholpen!

Na het aanvragen van een adviesgesprek al heel snel verder geholpen om daadwerkelijk een afspraak in te plannen. Daarna al spoedig een gesprek gehad waarin alles vlot verliep. Goed advies en vriendelijke adviseur heeft ervoor gezorgd dat mijn woning nu voorzien is van vloerisolatie. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Rémon uit Enter

Eerlijk meedacht!

4 bedrijven op bezoek gehad met elk een eigen advies voor de aircos bij ons thuis. Adviesgroep Oost was de enige die eerlijk meedacht met onze situatie. Erg blij mee!

Mart uit Almelo

Na een sterk advies gesprek zijn we door gegaan met Advies Groep Oost. Fijne vakmannen die weten waar ze over praten. Super!

Jules Wegdam uit Utrecht

Gesprek gehad met Jochem van Adviesgroep Oost voor mijn woning in Utrecht. Tijdens de intake is alles duidelijk uitgelegd en na het accepteren van de offerte bleef het contact goed. Ik kon mijn vragen zelfs via whatsapp beantwoord krijgen! Top zaak.

Isabella Fechant uit Apeldoorn

Vriendelijke adviseurs en komen beloftes na

Voor mijn huis in Apeldoorn adviseerde Adviesgroep Oost mij dakisolatie. Ze regelden alles met hun partnerbedrijf voor een naadloze uitvoering. Ik ben blij met de verwachte energiebesparingen en het verhoogde comfort in mijn huis.

Evelien Gerritsen uit Hoorn

Adviesgroep Oost overtrof al mijn verwachtingen!

Hun team van adviseurs was niet alleen vriendelijk en toegankelijk, maar ook uiterst deskundig. Ze hielpen mij door het gehele proces van het kiezen van de juiste isolatie. Dankzij hun advies geniet ik nu van een comfortabeler huis en lagere energierekeningen.

Irma Koers uit Twello

Helder, eerlijk en goed advies!

Adviseur nam de tijd om alles grondig door te nemen.Zeker aan te bevelen; advies geven, zoals het hoort. Kan niet beter: een 10!

Tygo van Clootwijck uit Veenendaal

Adviesgroep Oost heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn in mijn zoektocht naar de beste isolatieoplossingen. Hun aanpak is persoonlijk en hun advies deskundig. Ik ben bijzonder dankbaar voor hun hulp en zou ze zonder aarzelen aanbevelen.

Esther Vermeer uit Zierikzee

Een nuttig en informatief adviesgesprek gehad over isolatie met Adviesgroep Oost. Je merkt dat de adviseur weet waar die over praat, ook de medewerkers van de klantenservice zijn erg vriendelijk en doen er alles aan om je te helpen. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf!

D. Boeijen uit Waddingxveen

Deskundig advies gekregen

Mijn buurman raadde het bedrijf bij mij aan. Het gesprek met Adviesgroep Oost was echt een eye-opener. Ze hebben zoveel kennis en hielpen mij het beste te kiezen voor mijn huis.

Dennis uit Hengelo

Prima advies gehad van Koen, wij voelden ons als klant gehoord en zijn er met elkaar uit gekomen. Ik raad dit bedrijf iedereen aan!

Loes Luboch-Lutterveld uit Zeewolde

Geweldige service!

Eerst via de whatsapp-tool via de website geholpen en vervolgens een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek. Na dit gesprek heeft Adviesgroep Oost mij van A tot Z bijgestaan voor de isolatie van mijn huis in Zeewolde. Voor vragen kon ik altijd contact opnemen met de adviseur en die zorgde voor de benodigde informatie. Al met al een bedrijf met erg vriendelijk personeel en komen zeker de gemaakte afspraken na. Een echte aanrader!

Matthijs van den Akker uit Utrecht

Een dikke tien!

Het gesprek met Jochem was erg goed bevallen. Hij nam alle tijd en legde het hele proces van de verduurzaming voor onze woning uit. We hebben de isolatie en zonnepanelen bij Advies Groep Oost afgenomen. Update: De installatie is inmiddels geplaatst en ook dit is goed gegaan! Update 2: Een collega van Advies Groep Oost belde mij om te horen of alles na wens was en of er verbeteringen waren. Ook dit bevestigd ons gevoel dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Samengevat, een aanrader!

Tijn Bosch uit Zevenhuizen

Erg dankbaar voor de samenwerking

Het installeren van zonnepanelen door Adviesgroep Oost was een prettige ervaring van begin tot eind. Het team toonde een uitzonderlijke mate van kennis en passie voor duurzame energie. Dankzij hun gedetailleerde advies en zorgvuldige planning profiteer ik nu van groene energie en zie ik aanzienlijke besparingen op mijn energierekening. Hun professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid maken hen een ware aanwinst in de energiemarkt.

K. de Boer uit Groot Ammers

Super tevreden over het advies van de zonnepanelen voor onze woning. Het hele traject was duidelijk, helder en eerlijk. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden!

Max Bastin uit Enschede

Erg goed geholpen met advies op maat. Ben zeer te spreken over de communicatie en openheid dat ze bieden. Aanrader!

Henk Jansen uit Nieuwegein

Goed voor elkaar!

Het team van Adviesgroep Oost maakte het installeren van zonnepanelen echt makkelijk. Ze waren super duidelijk over alles en nu bespaar ik mooi op mijn energierekening.

Sandra uit Nieuw-Vennep

Adviesgroep Oost is absoluut voor rede vatbaar!

Hoewel ons huis uit 1920 voor een avontuur hebben gezorgd, zijn we met Adviesgroep Oost in overleg tot een overeenkomende oplossing gekomen. Wij hebben niet anders dan prettig contact ervaren. Adviesgroep Oost is absoluut voor rede vatbaar! Hartelijk dank voor jullie medewerking en graag tot een volgend project! Met vriendelijke groet Patrick en Sandra

Ilse Smits uit Schalkhaar

De adviseur wist goed waar die het over had en toonde empathie

Het adviesgesprek met Adviesgroep Oost was uiterst informatief en nuttig. Hun benadering was persoonlijk, en ze boden duidelijke, praktische oplossingen die naadloos aansloten bij mijn behoeften en budget.

Lucas uit Voorthuizen

Blij met HR++ glas

De glasisolatie die Adviesgroep Oost me aanraadde, werkt perfect. Mijn huis is nu veel zuiniger met energie, en dat zie ik terug in mijn kosten.

Beau Richters uit Hilversum

Erg goed geholpen!

De vloerisolatie van Adviesgroep Oost heeft mijn huis veel beter gemaakt. Echt een aanrader door hun goede werk en service.

Samuel Veltenner uit Rhenen

Duidelijk en deskundig advies

Adviesgroep Oost heeft mijn woning getransformeerd met hun advies om te kiezen voor HR++ glas. Hun team was niet alleen aangenaam in de omgang, maar ook zeer informatief en inzichtelijk. Het eindresultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen, en ik waardeer de energiebesparing die het heeft opgeleverd.

Roderick Roelandsen uit Laren

Louise Mulder uit Enkhuizen

Adviseurs van hoog niveau

Het gesprek over spouwmuurisolatie met Adviesgroep Oost was echt informatief. Ze legden alles goed uit en lieten zien waarom hun advies het beste was voor mijn huis. Hierdoor heb ik nu thuis alles goed geregeld.

Sander Kremer uit Heerhugowaard

Een fijn bedrijf met heldere en duidelijke uitleg

Nadat ik mijn keuze voor een partij in mijn hoofd eigenlijk al had gemaakt kwam er een adviseur van Adviesgroep Oost bij mij op bezoek. Deze man nam per direct de twijfels die ik had voor het isoleren van de vloer van mijn woning weg. Hij kon goed formuleren waarom iets wel of juist niet een goede optie was voor mijn woning. Dankzij het brede assortiment was voor mij al snel duidelijk dat dit bedrijf je niet zomaar iets wilt aansmeren, maar met het advies komt wat mijn huis echt nodig had. Ook werd er eerlijk aangegeven dat mijn spouwmuur nog van voldoende isolatie voorzien was, ook hieruit kon ik opmerken dat het een eerlijk en oprecht bedrijf is.

P. van Pijkeren uit Hoofddorp

Anouk van Dengelaar uit Vaassen

Uitstekend geholpen door Jordan

Het adviesgesprek met Jordan Adviesgroep Oost was super waardevol. Hij gaf me duidelijke adviezen en oplossingen die echt passen bij wat ik nodig had.

Luca Leeftink uit Markelo

Adviesgroep Oost heeft mijn isolatieproject geweldig begeleid. Vanaf het begin waren hun adviseurs behulpzaam en deskundig. Ze hielden constant contact en zorgden voor uitstekende service tot aan het laatste moment. Mijn woning is nu beter geïsoleerd, en ik ben erg tevreden met hun professionele aanpak. Aanrader!

Rick van der Meer uit Dronten

Goed geholpen door Sem, 10+

Ik ben heel blij met hoe Sem van Adviesgroep Oost advies heeft gegeven voor het isoleren van mijn vloer. Ik had zelf een ander materiaal in gedachten, maar ben blij dat ik er door middel van dit gesprek achter ben gekomen dat het materiaal wat ik in mijn hoofd had voor het isoleren absoluut geen geschikt materiaal is voor mijn woning. Ook werkten de uitvoerders super netjes en nu voelt mijn huis een stuk warmer aan.

Arthur Hoelen uit Zeist

Een prettige ervaring met Jochem

Het installeren van een airco-systeem door Adviesgroep Oost was een vlekkeloze ervaring. De adviseur was erg attent, professioneel en toonden een diepgaande kennis over de airco. Dankzij hun deskundige advies geniet ik nu van een perfect binnenklimaat.

Henk Tegelkamp uit Zaanstad

Goed advies voor mijn zonnepanelen!

Onlangs een van de adviseurs van Adviesgroep Oost op bezoek gehad. Deze jongeman heeft mij ontzettend goed geholpen met advies geven voor mijn zonnepanelen en het vervangen van mijn glas voor isolatieglas. Ook na het gesprek kon ik telefonisch contact opnemen voor mijn vragen, ik zal dit bedrijf zeker aanraden!

Jelle Hemel uit Delden

Juiste adviezen ontvangen en snelle opdrachtovereenkomst over het isoleren van een woning! Opdracht werd uitgevoerd door professionele vakmensen. Kortom, super!

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie