Airco Rijssen

Airco Rijssen

Airco kopen in Rijssen?

Als je op zoek bent naar een airco in Rijssen, dan ben je bij Adviesgroep Oost aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van airconditioners in Rijssen en de omgeving. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij je uitstekend adviseren en helpen bij het vinden van de perfecte airco voor jouw behoeften. Bij ons vind je een breed scala aan modellen airconditioners, die wij professioneel en probleemloos kunnen installeren. Met onze zorgeloze aanpak kun je genieten van een optimaal werkend airconditioningsysteem zonder enige zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Verwarmen met een Airco

Waarom zou je een airco kopen in Rijssen?

Adviesgroep Oost, dé specialist op het gebied van airconditioners in Rijssen en omgeving, biedt jarenlange ervaring en expertise. Laat ons de zorgen van je overnemen, zodat de airconditioning in jouw pand optimaal functioneert zonder dat jij eromkijken naar hebt.
Welke airco’s zijn er beschikbaar in Rijssen bij Adviesgroep Oost? Wij bieden een uitgebreid assortiment aan modellen airconditioners, waarbij we elk type airco professioneel kunnen installeren. Hieronder lichten we de verschillende modellen toe, om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Plafond-onderbouw airco

Als er geen ruimte is boven een verlaagd plafond voor een conventionele airco, biedt een plafond-onderbouw een ideale oplossing. Dit type airco neemt minimale ruimte in beslag en wordt direct tegen het plafond geplaatst, zonder dat er bouwtechnische aanpassingen nodig zijn. Houd er wel rekening mee dat dit type airco iets beter zichtbaar is dan andere modellen.

Vloermodel airco

Een vloermodel airco wordt net boven de vloer aan de wand gehangen en is perfect geschikt voor kleinere ruimtes. We bieden twee verschillende systemen aan: het single-split systeem en het multi-split systeem. Met een single-split systeem kun je één ruimte koelen met één binnenunit en één buitenunit. Met een multi-split systeem kunnen meerdere binnenunits in verschillende ruimtes worden geïnstalleerd.

Je huis verkoelen met een airco in Rijssen?

Wij helpen je graag! Binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvende offerte. Geen weken wachten, maar een snelle installatie, zodat je tijdig verkoeling hebt tijdens het warme weer.

Wandmodel airco

Een wandmodel airco wordt, zoals de naam al aangeeft, aan de wand gemonteerd. Het grote voordeel is dat er geen bouwkundige aanpassingen nodig zijn. Het installeren van een wandmodel airco is zelfs zo eenvoudig dat het binnen één dag kan worden gedaan.

4-weg cassette en mini-cassette

Zowel de 4-weg cassette als de mini-cassette zijn compacte airco’s. De mini-cassette is kleiner dan de 4-weg cassette. Beide modellen hebben een stijlvol design en zijn speciaal ontworpen om in een plafondtegel te passen. Daarom worden deze modellen vaak gebruikt in kantoorruimtes, winkels en restaurants.

Kanaalunits

Als je meerdere grote ruimtes van airconditioning wilt voorzien, zijn kanaalunits de beste keuze. Deze units worden boven een verlaagd plafond geplaatst en zijn volledig onzichtbaar. Kanaalunits zijn bij uitstek geschikt voor grote bedrijfspanden.

Een airco kopen in Rijssen? Wij helpen je graag!

Wil je een airco kopen in Rijssen? Het juiste model hangt af van jouw specifieke wensen. Als je ervoor kiest om bij Adviesgroep Oost een airco te kopen in Rijssen, adviseren wij je graag over het meest geschikte type. Neem gerust contact met ons op, zodat wij voor jou aan de slag kunnen gaan!

Liever eerst een airco offerte in Rijssen?

Als je liever eerst een offerte wilt aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek wilt voor een airco in Rijssen, neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.


Mike Staat voor je klaar
Airco Rijssen

Adviesgroep Oost is de partner voor verkoeling

Als specialist in airco’s helpen we je graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw woonsituatie. Binnen 24 uur ontvang je een offerte, zodat je niet wekenlang hoeft te wachten op de installatie. Verkoeling is snel binnen handbereik!

Plaatsen waar we ook actief zijn

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie