Airco Hengelo

Airco Hengelo

Airco kopen in Hengelo?

Als je overweegt om een airconditioner aan te schaffen in Hengelo, dan is Adviesgroep Oost de juiste keuze voor jou. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van airconditioners in Almelo en de omgeving. Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van airconditioningssystemen kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Bij ons vind je diverse modellen airconditioners, waarbij wij zorgen voor een probleemloze installatie. Dankzij onze zorgeloze aanpak hoef je je geen zorgen te maken over de werking van je airconditioningssysteem. Neem vandaag nog contact met ons op!

Verwarmen met een Airco

Waarom zou je een airco kopen in Hengelo?

Adviesgroep Oost heeft jarenlange ervaring in de verkoop van airco’s in Hengelo. Door al deze aspecten aan ons over te laten, kun je er zeker van zijn dat de airconditioning in jouw pand optimaal functioneert. Bovendien heb je er zelf geen omkijken naar dankzij onze ontzorgende aanpak.
Voor welke airco’s in Hengelo kun je bij ons terecht? Het mooie van Adviesgroep Oost is dat je bij ons terecht kunt voor diverse modellen airco’s in Hengelo. Bovendien kunnen we elk type airco voor je installeren. Hieronder geven we een korte toelichting op elk model, zodat het gemakkelijker wordt om een keuze te maken.

Plafond-onderbouw airco

Als er boven een verlaagd plafond geen ruimte is voor een conventionele airco, kiezen de meeste mensen voor een plafond-onderbouw. Dit type airco neemt zo min mogelijk ruimte in beslag en wordt direct tegen het plafond geplaatst. Het voordeel is dat er geen bouwtechnische aanpassingen nodig zijn. Houd er echter rekening mee dat dit type airco iets beter zichtbaar is dan andere modellen.

Vloermodel airco

Een vloermodel wordt net boven de vloer aan de wand gehangen en is ideaal voor kleinere ruimtes. Er zijn twee verschillende systemen beschikbaar: het single-split systeem en het multi-split systeem. Bij een single-split systeem wordt één binnenunit en één buitenunit geplaatst, waarmee je één ruimte kunt koelen. Met een multi-split systeem kunnen meerdere binnenunits in verschillende ruimtes worden geïnstalleerd.

Airco offerte aanvragen in Hengelo?

Wij helpen je graag! Binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvende offerte. Geen weken wachten, maar een snelle installatie, zodat je tijdig verkoeling hebt tijdens het warme weer.

Wandmodel airco

Een wandmodel airco wordt, zoals de naam al aangeeft, aan de wand gemonteerd. Het grote voordeel is dat er geen bouwkundige aanpassingen nodig zijn. Het installeren van een wandmodel airco is zelfs zo eenvoudig dat het binnen één dag kan worden gedaan.

4-weg cassette en mini-cassette

Zowel de 4-weg cassette als de mini-cassette zijn compacte airco’s. De mini-cassette is kleiner dan de 4-weg cassette. Beide modellen hebben een stijlvol design en zijn speciaal ontworpen om in een plafondtegel te passen. Daarom worden deze modellen vaak gebruikt in kantoorruimtes, winkels en restaurants.

Kanaalunits

Als je meerdere grote ruimtes van airconditioning wilt voorzien, zijn kanaalunits de beste keuze. Deze units worden boven een verlaagd plafond geplaatst en zijn volledig onzichtbaar. Kanaalunits zijn bij uitstek geschikt voor grote bedrijfspanden.

Een airco kopen in Hengelo? Wij helpen je graag!

Wil je een airco kopen in Hengelo? Het juiste model hangt af van jouw specifieke wensen. Als je ervoor kiest om bij Adviesgroep Oost een airco te kopen in Hengelo, adviseren wij je graag over het meest geschikte type. Neem gerust contact met ons op, zodat wij voor jou aan de slag kunnen gaan!

Liever eerst een airco offerte in Hengelo?

Als je liever eerst een offerte wilt aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek wilt voor een airco in Hengelo, neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.


Wes Staat voor je klaar
Airco Hengelo

Adviesgroep Oost is de partner voor verkoeling

Als specialist in airco’s helpen we je graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw woonsituatie. Binnen 24 uur ontvang je een offerte, zodat je niet wekenlang hoeft te wachten op de installatie. Verkoeling is snel binnen handbereik!

Plaatsen waar we ook actief zijn

Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

9.8/10
Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
Vrijblijvend advies
Gratis prijsindicatie via WhatsApp
Prijsindicatie