Noaberschapskorting

Samen met de buur is minder duur!
Noaberschapskorting

Wil jij jouw spouwmuur, vloer of dak isoleren of overweeg je zonnepanelen? Bespaar kosten door samen met de buren te verduurzamen. Met onze “Noaberschapskorting” zorgen we ervoor dat de kosten voor de verduurzaming voor jouw huis en die van de buren een stuk lager zijn.

Bij ons in Twente staat Noaberschap centraal. Het begrip ‘noaberschap’ is een waardevolle herinnering aan de kracht van samen leven. Noaberschap draait om een sterke gemeenschapszin, wederzijdse hulp en verbondenheid tussen buren en dorpsgenoten. Hoewel het woord ‘noaberschap’ niet direct te vertalen is, kan het worden beschreven als nabuurschap of nabuurliefde.

6 voordelen om samen te verduurzamen:

Financiële Besparingen

Klanten besparen geld door gezamenlijke projecten met de buurman, dankzij lagere voorrijkosten, arbeidsuren en materiaalkosten.

Efficiënte Uitvoering

Klanten profiteren van snelle installaties en verminderde overlast door gezamenlijke projecten in dezelfde buurt.

Minder Koudebruggen

Gezamenlijke isolatie minimaliseert koudebruggen, bevordert een gelijkmatiger binnenklimaat en voorkomt energieverlies op specifieke punten in de bouwstructuur.

Consistente isolatiematerialen

Het gebruik van vergelijkbare isolatiematerialen in beide woningen zorgt voor gelijkwaardige thermische eigenschappen en een consistente isolatiestandaard.

Gezamenlijke oplossing

Gezamenlijke isolatie verbetert efficiëntie bij gedeelde bouwuitdagingen, wat langdurige voordelen oplevert voor beide woningen.

Gepersonaliseerd advies

Ons bedrijf biedt jou en jouw buren op maat gemaakt advies aan, begrijpt individuele behoeften en biedt oplossingen dat aansluit op jouw specifieke wensen.

Bij Adviesgroep Oost hechten we veel waarde aan de lokale gemeenschap em willen hierom klanten graag een speciaal aanbod doen. Daarom introduceren we de Noaberschapskorting! Deze korting is beschikbaar voor mensen die samen met hun buren willen gaan verduurzamen. De actie geldt voor zowel de plaatsing van zonnepanelen als de isolatie van de spouw, vloer, bodem, dak of zoldervloer.

Het levert Adviesgroep Oost natuurlijk ook wat op. Zo hoeven we (als het planningstechnisch kan) maar 1 keer langs te komen voor het adviesgesprek en de technische schouw. Ook hoeft de uitvoering maar 1 keer langs te komen om de klus voor jullie allen te klaren. Dit scheelt reistijd en daarom geld. Dit geven we terug aan de gemeenschap in de vorm van de korting!

Mocht je interesse hebben in onze diensten en gebruik willen maken van de Noaberschapskorting, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, of vul gemakkelijk en snel het onderstaande formulier in. Ons team staat klaar om je te assisteren bij het vinden van de juiste oplossingen die aansluiten op jouw persoonlijke en technische mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Neem contact op met Adviesgroep Oost en laat een van onze collega’s weten of jij en je buur geïnteresseerd zijn in airco’s, zonnepanelen en/of het isoleren van jullie woningen. Plan een afspraak in, en dan komt een van onze adviseurs geheel vrijblijvend bij jullie langs om het beste advies te geven en de best mogelijke korting te geven die past bij jullie woning. 

Vrijblijvend contact opnemen

Samen met de buurt bespreken we graag jullie wensen. Laat ons weten wanneer het jullie uitkomt, vul het onderstaande formulier in, en we zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen. We kijken ernaar uit om jou en je buren te verwelkomen, jullie te voorzien van uitstekend advies en te laten profiteren van deze Noaberschapskorting.

  Geen buren? Check de vrienden voor vrienden actie!

  Geen buren maar vrienden of familie die je wil aanbevelen? Super! Kijk dan op onze “Vrienden voor Vrienden” actie. Help jouw vrienden en familie ook besparen, lees er hier meer over!

  Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

  9.8/10
  Gratis isolatiecheck bij jou thuis

  Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

  Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
  Vrijblijvend advies
  Gratis prijsindicatie via WhatsApp
  Prijsindicatie