Clubactie

Samen voor een duurzame toekomst
Clubactie

Clubactie “Samen Scoren”

Ben je lid van een vereniging, stichting of club en willen jullie je inzetten voor duurzaamheid? Doe mee aan onze clubactie “Samen Scoren” en laat je leden profiteren van speciale voordelen. Bovendien steunen wij met een deel van de opbrengsten jullie duurzame initiatieven. Een winstgevende én groene samenwerking!

Bij Adviesgroep Oost geloven we in een duurzame toekomst waarin energiezuinigheid en comfort hand in hand gaan. Onze acties zijn speciaal ontworpen om jou te helpen bij het nemen van stappen richting een groenere leefomgeving én een lagere energierekening. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te plannen. Samen maken we het verschil!

Let op: Deze acties zijn beperkt geldig. Vul het onderstaande formulier in om gebruik te maken van de aanbiedingen. Actievoorwaarden zijn van toepassing.

Vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis over isolatie

De actie in het kort

Win-Win-Win

Als Adviesgroep Oost zijn we gepassioneerd door sport en willen we sportclubs graag ondersteunen bij het versterken van de inkomsten. Daarom hebben we een speciale actie bedacht, genaamd “Samen Scoren.” Met deze actie moedigen we leden, supporters en de lokale gemeenschap aan om jullie sportclub te steunen en tegelijkertijd te profiteren van de voordelen van Adviesgroep Oost. Hier is hoe het werkt:

Advies op maat

We bieden gratis duurzaamheidsadvies op maat aan alle clubleden en supporters. Of het nu gaat om advies over de plaatsing van zonnepanelen of de isolatie van de spouw, vloer, bodem, dak en zoldervloer, onze experts staan klaar om te helpen.

Krijg een nieuwe sponsor

Adviesgroep Oost wordt automatisch sponsor van jullie club. Samen bekijken we het best passende sponsorpakket. Ook hangen we een getekend t-shirt van jullie club bij ons aan de muur!

Extra geld in de clubkas

Alle leden die isolatie en zonnepanelen afnemen krijgen €250 korting op de offerte. Hiervan vloeit €125 terug naar de clubkas! Het totaalbedrag wordt aan het eind van het jaar bekendgemaakt. Hiermee kunnen verbeteringen aan de club worden gefinancierd!

Online Promotie

De sportclub krijgt alle benodigdheden om onze samenwerking via onze social media en de website te promoten. Dit omvat het delen van nieuws, foto’s en verhalen om zo de clubkas te spekken. Ook leggen we uit hoe onze samenwerking bijdraagt aan de ontwikkeling van de club.

Incentives voor Leden

Om leden en supporters te stimuleren om gebruik te maken van “Samen Scoren,” bieden we speciale incentives aan. Denk aan extra bespaarpakketten, gratis warmtescans of korting op het verkrijgen van een energielabel.

Door de “Samen Scoren” actie te lanceren, kunnen we samen de sportclub ondersteunen en tegelijkertijd onze diensten promoten. Deze actie zal niet alleen zorgen voor een betere financiële situatie voor de club, maar ook voor een grotere betrokkenheid van de leden en supporters. We kijken ernaar uit om met jullie samen te werken en een positieve impact te creëren voor de club en de lokale gemeenschap!

Resultaten van “Samen Scoren”

 • Clubvlaggen voor “het raketje,” padelbaan verzorgd namens Adviesgroep Oost
 • Nieuw kooiveld verzorgd namens Adviesgroep Oost
 • Nieuwe douches in kleedkamer 6 tot 8 verzorgd namens Adviesgroep Oost
 • De jaarlijkse zomerbarbecue wordt verzorgd namens Adviesgroep Oost

Direct aanmelden voor de clubactie

Let op: Deze acties zijn tijdelijk geldig. Vul het onderstaande formulier in om gebruik te maken van de aanbiedingen

  Wij zijn actief in onder andere de volgende gemeenten

  9.8/10
  Gratis isolatiecheck bij jou thuis

  Wil je weten hoe jij maximaal kunt profiteren van zonnepanelen, isolatie en/of warmtepompen? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat. Samen stellen we een plan op voor een optimaal rendement van jouw energiebesparende maatregelen.

  Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Al 18.612 families gingen je voor. Binnen 24 uur een afspraak gepland.
  Vrijblijvend advies
  Gratis prijsindicatie via WhatsApp
  Prijsindicatie